Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Andreea Spataru poarta masca de protectie
Stire din Showbiz publicata in 08 May 2009.

Vedeta “Playboy” Andreea Spataru este ingrijorata de amploarea pe care a luat-o gripa porcina in Statele Unite si a urmat exemplul cetatenilor americani de a purta masca atunci cand iese in locuri aglomerate. Chiar si la spital, ea s-a echipat corespunzator de teama sa nu contacteze temutul virus care a facut sute de victime in toata lumea.

Aflata la Miami de doua saptamani, Andreea Spataru a inceput sa se acomodeze la stilul de viata american si sa adopte inclusiv modelul de criza al acestora. Deoarece intreaga populatie din SUA este sub teroarea gripei porcine, care a facut sute de victime, americanii au inceput sa poarte masti de protectie atunci cand se afla in locuri aglomerate. Pentru ca a luat in serios avertismentele legate de aceasta boala, Andreea s-a aliniat si ea la aceste proceduri de prevenire a bolii si poarta si ea masca atunci cand merge la spital sau in alt loc unde e multa lume.

Pe larg:Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Ana Maria Prodan face afaceri cu Darius Gheara
Stirea urmatoare: “Pot sa te mangai?” »
px

Stiri Asemanatoare

» Actorul american John Travolta poartă un doliu lung şi greu
» Andreea Spătaru îşi face bagajele pentru Miami
» Andreea Spataru isi va boteza fiica Maria
» Vedetele poartă chiloţi de lux, în plină criză!
» Motocicliştii nigerieni poartă dovleci în loc de căşti

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox