Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Au chemat-o oficial la sectie
Stire din Showbiz publicata in 23 Mar 2009.

Scandalul declansat de prezentatoarea TV dupa ce a atacat echipa de la “Libertatea” pe motiv ca i se faceau fotografii fara acordul ei este departe de final. In aprilie Mihaela Radulescu este asteptata sa dea cu subsemnatul in dosarul de furt calificat si distrugere in care este cercetata. In aceeasi zi cu vedeta Antenei 1 vor veni la politie Dani Otil, martor al incidentului (cu toate ca nu a fost prezent), si cei doi angajati ai publicatiei in cauza, anchetati si ei pentru loviri si alte violente.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei patru au fost chemati abia in aprilie pe motiv ca s-a luat in calcul perioada de timp necesara postei pentru transmiterea plicurilor. In plus, fiecare dintre acestia a fost invitat la sediul Sectiei 26 la o alta ora, in asa fel incat sa nu se intalneasca.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Vrea la tv, după şase ani de la scandalul porno
Stirea urmatoare: S-au pipait discret toata noaptea »
px

Stiri Asemanatoare

» Muntenegru a depus oficial cerere de aderare la UE
» William Balfour, acuzat oficial de uciderea rudelor lui Jennifer Hudson
» Franţa a intrat oficial în recesiune

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox