Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Bebelusa Delia si Vali Barbulescu s-au despartit
Stire din Showbiz publicata in 26 Mar 2009.

DJ-ul Vibe FM si dansatoarea bruneta de la Cronica Carcotasilor si-au spus adio in urma cu cateva zile. Ruptura s-a produs dupa aproape patru ani de relatie. Bebelusa Delia si Vali Barbulescu s-au despartit amiabil la inceputul acestei saptamani.
Desi lasau impresia ca se inteleg perfect si ca relatia lor avea toate sansele sa fie oficializata la starea civila in viitorul apropiat, bebelusa Delia si Vali Barbulescu au ales sa mearga pe drumuri separate, punand astfel punct povestii de iubire. Contactat telefonic, DJ-ul a confirmat despartirea, insa nu a vrut sa dezvaluie cauza care a provocat ruptura. In urma cu cateva saptamani, Vali nu si-a scapat din ochi partenera care defila pe podiumul de moda de la Plaza Romania. Mai mult, DJ-ul a jucat si rolul de fotograf, realizand numeroase instantanee cu sexoasa bruneta. Cei doi erau foarte indragostiti si pareau ca formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Il acuza pe Elan de abandon de familie
Stirea urmatoare: A muscat-o de sani pe castigatoarea Oscarului »
px

Stiri Asemanatoare

» Paris Hilton s-a despărţit de logodnic
» Madonna s-a despartit de Jesus
» Văcăroiu s-a despărţit de Senat cu mari emoţii şi cu tristeţe
» David Duchovny s-a despărţit de Téa Leoni

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox