Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Beyonce da pe afara din corset
Stire din Showbiz publicata in 11 Mar 2009.

Cantareata Beyonce a atras intotdeauna atentia cu formele ei apetisante, insa in ultimul videoclip, filmat la New York, solista afiseaza un look de femeie supraponderala. Imbracata intr-o rochie foarte, foarte stramta pe trup, cu formele bine incinse in corset, vedeta pare ca se revarsa in tinuta respectiva, corsetul abia dandu-i voie sa respire. Lookul lui Beyonce a avut si inca are de suferit dupa ce cantareata a fost nevoita sa se ingrase cu zece kilograme pentru rolul interpretat in pelicula “Cadillac Records”, mai ales ca nu-si poate reveni la silueta de dinainte, in ciuda regimului drastic pe care il tine.
“Recunosc ca sunt o femeie foarte dezordonata. Desi sunt la regim si nu am voie sa ma ating de dulciuri si mancaruri gatite, nu ma pot abtine si tot mai gust cate ceva. Nici mie nu-mi place cum arat, dar fac eforturi sa slabesc. Sper sa si reusesc”, a marturisit vedeta. In noul videoclip, Beyonce apare ca o diva, inconjurata de zeci de barbati imbracati la costum si dispusi sa faca orice pentru ea ca sa-i intre in gratii.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « A plecat de la Dani si s-a mutat la hotel!
Stirea urmatoare: Tolea, arestat in studiourile Antenei 1 »
px

Stiri Asemanatoare

» Beyonce, mireasă pentru a doua oară
» Beyonce învaţă să şofeze cu profesionişti
» Beyoncé, ce sandale – strecurătoare ai!
» Beyonce cucereşte marele ecran

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox