Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Catrinel Sandu a batut-o la decolteu pe Andreea Spataru!
Stire din Showbiz publicata in 25 May 2009.

Prezentatoarea de la National TV a intrat in a opta luna de sarcina. Noile proportii ale viitoarei mamici o claseaza pe un loc fruntas in topul celor mai voluptuoase vedete.

Sotia tenismenului Gabriel Trifu va deveni mamica peste mai putin de doua luni. Aceasta isi va aduce fetita pe lume in Miami, Florida, intr-o clinica privata de renume, cam in aceeasi perioada cu Andreea Spataru, si ea plecata in America sa nasca. Pentru ca si-a dorit enorm acest copil, Catrinel nu se plange de greutatile sarcinii. Corpul ei a suferit o serie de modificari importante si destul de incomode pentru viitoarea mamica. Exceptand burtica proeminenta, numai bustul i s-a marit cu mai bine de doua numere. Blonda se numara printre norocoasele inzestrate de Mama Natura, neavand in viata ei niciun complex legat de sani, pana acum, cand a primit reversul medaliei. Bustul viitoarei mamici a capatat proportii semnificative devenind o corvoada pentru “purtatoare”. Prin aceleasi transformari a trecut si Andreea Spataru, aflata tot in a opta luna de sarcina. Diferenta dintre cele doua este ca Andreea a apelat, inainte de sarcina, la serviciile doctorului estetician. Ulterior, implanturile cu silicon s-au demonstrat a fi o miscare total neinspirata, aceasta ajungand la performanta de 100 de centimetri circumferinta bustului, in luna a sasea de sarcina. Desi “dotarile” Andreei sunt mai mult decat evidente, blonda are o rivala pe cinste. Catrinel, colega ei de la National TV, a surclasat-o fara sa se supuna interventiei de augmentare mamara.

Pe larg: click

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Xzibit a pus ochii pe Cream
Stirea urmatoare: Demi Moore si-a pierdut un dinte »
px

Stiri Asemanatoare

» A batut-o pentru ca i-a povestit unei necunoscute fetisurile lui din dormitor

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox