Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Chivu rateaza petrecerea de botez a Nataliei
Stire din Showbiz publicata in 29 May 2009.

Maine, Adelina si Cristi Chivu isi vor boteza fiica la Milano, iar nasi vor fi Victor Becali si sotia lui. Natalia va fi crestinata la o biserica ortodoxa din orasul de resedinta al parintilor ei. Petrecerea de dupa va avea loc pe terasa unuia dintre cele mai luxoase hoteluri din Italia, Bvlgari. Din nefericire, Cristi Chivu nu va putea fi prezent la receptie. Duminica, Inter Milano are ultimul meci din acest sezon, impotriva echipei Atalanta Bergamo, asa ca toti membrii echipei intra in cantonament in dupa-amiaza zilei de sambata. Cu toate ca botezul fiicei lui este unul dintre cele mai importante momente din viata sa de familie, fundasul roman nu a primit invoire. In aceste conditii, Cristi Chivu nu va putea participa decat la ceremonia de crestinare de la biserica, urmand ca, de petrecere si de invitati sa se ocupe exclusiv Adelina. Fotbalistul isi va conduce musafirii pe terasa hotelului Bvlgari, va lua o gustare si, impreuna cu colegii lui, printre care si Ibrahimovici, vor pleca la clubul de fotbal.
Asadar, Adela Popescu si Marius Kalmar, Raluca Lazarut, Dan Capatos si Simona Andrei, fosta sefa a Adelinei, nasii, parintii si ceilalti invitati vor fi nevoiti sa se multumeasca numai cu Adelina.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sofeaza si la 100 de ani
Stirea urmatoare: E gravida in patru luni! »
px

Stiri Asemanatoare

» Chivu face botez în grădina luxosului hotel Bulgari

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox