Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Costel va cânta “O sole mio”
Stire din Showbiz publicata in 15 Feb 2008.

După patru săptămâni în care s-a clasat pe primul loc la „Hijos de Babel”, organizatorii i-au repartizat lui Costel Busuioc piesa pe care o ştie cel mai bine.

Emoţiile cresc la “Hijos de Babel”, emisiune difuzată de postul public al televiziunii spaniole, unde românul Costel Busuioc este pentru a patra săptămână marele favorit. Zidarul care şi-a câştigat în Spania renumele de „Pavarotti din Banat” a trecut, miercuri seara, şi de cea de-a patra etapă a concursului de interpretare, obţinând nouă puncte din partea juriului, nota maximă acordată vreodată în cadrul acestei competiţii. „Îţi acordam punctaj maxim, pentru că-l meriţi”, au declarat reprezentanţii juriului, impresionaţi de evoluţia lui Costel, care s-a prezentat la această gală cu o interpretare proprie a piesei „Con te partiro“, a lui Andrea Bocelli. „Ai o voce magnifică”, „cânţi extraordinar. Sper că tu şi familia ta sunteţi bine” – sunt câteva dintre mesajele de încurajare pe care concurentul din România le-a primit, prin intermediul sitului emisiunii, din toată lumea, fie de la români plecaţi la muncă în străinătate, fie de la fanii emisiunii „Hijos de Babel”.

Citeste toata stirea in Evenimentul Zilei

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Medicament împotriva alcoolismului
Stirea urmatoare: Sandero, mai ieftin decât Loganul »
px

Stiri Asemanatoare

» “Costel, n-ai să mai pui mâna pe lopată!”
» Pavarotti din Banat, la un pas de trofeul “Los Hijos de Babel”

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox