Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Demi si-a isterizat fiicele
Stire din Showbiz publicata in 09 Apr 2009.

Cele trei fete pe care Demi Moore le are din casatoria cu actorul Bruce Willis sunt indignate de comportamentul mamei lor si al sotului acesteia, pe care ii critica pentru ca isi publica fotografiile intime pe Twitter. Ele considera ca vedeta le face de ras.
Demi Moore, in varsta de 47 de ani, are probleme cu cele trei fete ale sale din prima casatorie, cu durul de la Hollywood, Bruce Willis. Rummer, Scout si Tallulah Willis sunt furioase pe mama lor, deoarece aceasta si sotul ei, Ashton Kutcher, au facut o adevarata obsesie pentru site-ul Twitter. Indignarea odraslelor lui Demi vine ca urmare a faptului ca cei doi si-au facut un obicei din a publica pe site-ul cu pricina fotografii intime. Poza care a pus capac a fost cea in care Demi apare in chiloti, filmata de Ashton in timp ce ii calca o camasa.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « A recunoscut in direct ca si-a inselat nevasta
Stirea urmatoare: I-a mancat penisul »
px

Stiri Asemanatoare

» Demi a lesinat de la regim
» Fiicele lui Bush le sfătuiesc pe cele ale lui Obama să se distreze la Casa Albă
» Fiicele lui Obama au primit un câine fără păr

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox