Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

“Elan m-a dat afara din locuinta intr-o criza alcoolica!”
Stire din Showbiz publicata in 12 Mar 2009.

Mihaela sustine ca Elan a dat-o luni seara afara din casa cu tot cu fiul ei, dar avocata miliardarului marturiseste ca, de fapt, vedeta a provocat scandalul in timp ce-si strangea bagajele si ca Elan n-a facut altceva decat sa cheme politia, sunand la 112!
Divortul Mihaelei Radulescu de Elan Schwartzenberg este inca o rana nevindecata! Pana azi, cei doi au evitat sa-si impute unul celuilalt vinovatia pentru esecul conjugal, insa – dupa ce CANCAN a publicat, in editia de ieri, un articol in care aratam ca vedeta s-a mutat la hotel – Mihaela a rabufnit. Vedeta Antenei 1 s-a suparat pe faptul ca in articolul nostru am scris ca ea ar fi plecat cu bagajele de la Dani de acasa. Stiind ca ea locuieste cu actualul iubit si fotografiind-o la hotel cu masina ticsita de bagaje, reporterii nostri au tras concluzia ca Mihaela venea de la garsoniera lui Dani. In realitate, n-a fost asa, drept pentru care ii cerem public scuze! Lucrul acesta a enervat-o insa rau si ne-a trimis la redactie un drept la replica virulent in care face acuzatii grave. Ziarul nostru a hotarat sa publice integral acest atac fara precedent, insa am considerat firesc sa-l abordam si pe Elan Schwartzenberg pentru a-l intreba ce pozitie are referitor la acuzatiile dure ale fostei sotii. Elan a refuzat sa comenteze spunandu-ne ca “despre fosta sotie si mama copilului numai de bine”, insa avocata lui, Maria Popescu, a tinut sa clarifice fiecare punct de acuzare in parte. Redam asadar dialogul uluitor (mai putin cateva propozitii) purtat de la distanta, intre Mihaela si Elan!

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Michael Jackson si-a gasit adapost, casa lui Rod Stewart
Stirea urmatoare: Adrian Enache nu-si neglijeaza amanta »
px

Stiri Asemanatoare

» Cancan » Stirile Orei Trimite prin email Trimite prin YM inchide [x] Trimite acest articol prin email Numele tau Adresele de email ale prietenilor tai, separate prin virgula Mesajul Elan este un barbat atragator, dar mama n-ar fi fost de acord sa am o relatie cu el!
» Elan, o înşeli deja pe Lesko?
» Elan, te înduri să dai 1.000 € pe tabloul cu Lesko?
» Anna şi Elan fac nuntă în două luni?
» Elan: “A fost doar un semnal de alarmă”

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox