Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Elena s-a inchis in casa parintilor
Stire din Showbiz publicata in 19 May 2009.

Dupa doua saptamani de cantonament militaresc, reprezentanta Romaniei la Eurovision si-a rezervat cateva zile de liniste in casa parinteasca.

Elena Gheorghe s-a intors in Romania duminica noapte, in jurul orei 01.00. Cantareata a fost asteptata la aeroport de peste 20 de persoane, familie si prieteni. Revederea cu parintii, dupa doua saptamani petrecute in Rusia, a fost emotionanta. Elena a plecat de la Baneasa direct acasa, la parinti, la Clinceni, unde intentioneaza sa ramana si in urmatoarele zile. Dupa nebunia de la Moscova, reprezentanta Romaniei la Eurovision a decis ca are nevoie de putina liniste. “Mi-au lipsit ai mei. Enorm. Vreau sa fiu doar cu ei, sa ma izolez fiindca de vineri o iau de la capat. De cand am aterizat suna telefonul continuu pentru spectacole si mi-am programat deja, prima cantare, joi”, ne-a declarat Elena, constienta ca participarea la competitia europeana i-a crescut simtitor cota. Acasa, cantareata a fost asteptata cu mancarurile ei favorite. “Mama mi-a facut ciorba de vacuta, preferata mea, si musaca, iar fina noastra mi-a pregatit trei feluri de tort. M-am simtit rasfatata”, marturiseste Elena.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « A semnat cu Pro TV-ul!
Stirea urmatoare: Ogica ii pune silicoane »
px

Stiri Asemanatoare

» Elena, ştii că poţi să faci puşcărie?
» Elena va avea teatru în Clinceni cu numele ei

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox