Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Gala pipaielilor la Los Angeles
Stire din Showbiz publicata in 03 Jun 2009.

Actrita Halle Berry a demonstrat ca este o bomba sexy, desi are 42 de ani. Invitata pe scena de Jamie Foxx la gala premiilor Spike TV Guys Choice, care a avut loc la Los Angeles, pentru a primi trofeul pentru “cea mai senzuala actrita din ultimii zece ani”, Halle a fost pipaita pe fund de colegul ei, care nu-si mai putea lua mainile de pe ea. Deloc deranjata de faptul ca bunul ei amic a strans-o de fese, Halle l-a luat pe Jamie Foxx de gat si l-a sarutat pasional, spre extazul spectatorilor prezenti in sala, care s-au ridicat in picioare si au inceput sa fluiere si sa aplaude.
Desi acesta a fost cel mai fierbinte moment al serii, au mai existat si alte surprize care au facut deliciul asistentei. Chemat pe scena de Mel Gibson sa primeasca premiul de popularitate pentru mai vechiul sau film, “Fight Club”, Brad Pitt, care purta un inel de plastic la mana stanga, a inceput sa se mangaie pe sani si i-a multumit colegul sau maimutarindu-se: “Mersi, papusa cu balcoane”. De fapt, iubitul Angelinei Jolie a facut referire momentul din 2006 cand Gibson, oprit de o politista pentru ca se afla beat la volan, s-a adresat acesteia spunandu-i “papusa cu balcoane”. Halle Berry si Brad Pitt au fost superstarurile serii.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sexy la parada
Stirea urmatoare: Nicole Kidman asteapta al doilea copil »
px

Stiri Asemanatoare

» Gala Tânărului Actor, gata de start
» Gala Premiilor Gopo în direct din Sala Tronului

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox