Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Hartuita de fostul iubit!
Stire din Showbiz publicata in 13 Jun 2009.

Solistul trupei Vama nu reuseste sa o uite pe bruneta cu care a trait doi ani. Paparazzii Cancan i-au fotografiat masina lui Tudor Chirila, la trei dimi-neata, in fata casei Andreei Raicu.

Andreea Raicu se confrunta cu o problema careia nu stie cum sa-i faca fata. Tudor Chirila, barbatul cu care a avut o relatie stabila de mai bine de doi ani, vrea sa-i recastige iubirea cu orice pret. Insa, potrivit unor surse din anturajul vedetei TV, acesta a depasit masura. Andreea a fost auzita, in repetate randuri, plangandu-se ca se simte hartuita de fostul iubit, care, de cand s-au intalnit in Fratelli, intamplator, in urma cu o luna, nu o mai lasa nici sa respire. “Tudor este mereu acolo unde este si Andreea. Acesta ii trimite zeci de mesaje, o suna non-stop si, daca nu primeste niciun raspuns, pleaca in oras in cautarea ei”, ne-a marturisit un apropiat al vedetei.
Un astfel de episod a fost surprins si de paparazzii CANCAN in noaptea de joi spre vineri. Dupa ce a urmarit concertul de lansare al Loredanei Groza, Chirila a parasit clubul Fratelli in jurul orei 02.00.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Miracol pe sosea
Stirea urmatoare: Paris Hilton si Ronaldo, aventura de-o noapte? »
px

Stiri Asemanatoare

» Hartuita sexual de un habotnic
» Acuzata de impostura intr-un mail remis presei, Printesa Brianna Caradja spune ca e hartuita de sotul pe care l-a parasit

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox