Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

I-a dat palpitatii lui Diaconescu
Stire din Showbiz publicata in 08 Mar 2009.

Sotia lui Pepe a avut o noua confruntare cu mama ei, joi noapte, la OTV. Declaratiile Marioarei Zavoranu au scos-o atat de tare din sarite pe Oana, incat aceasta nu s-a mai putut stapani si a injurat in direct, spre disperarea realizatorului TV.Dan Diaconescu a fost la un pas sa sara peste biroul din studio pentru a acoperi gura invitatei pusa pe injurat.
Intr-o discutie purtata in termeni mai mult sau mai putin calomniosi cu mama sa, Oana Zavoranu a cedat nervos. Desi a dat dovada de stapanire o perioada buna de timp, in ciuda faptului ca Marioara Zavoranu a dat tonul la jigniri, vedeta a izbucnit determinandu-l pe Diaconescu sa intrerupa emisia si sa solicite pauza publicitara. Totul a pornit de la faptul ca mama vedetei a declarat presei ca se ingrijeste de mormintele celor doua fiice pierdute la cutremurul din ‘77. Acest fapt a fost contrazis de Oana care a sustinut ca, dimpotriva, mormintele sunt intr-o stare deplorabila, semn ca nu a mai trecut nimeni pe acolo, de cel putin sase luni.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mickey Rourke face gesturi obscene in public
Stirea urmatoare: Arestata pentru ca a condus »
px

Stiri Asemanatoare

» Sexy-şoferul Monicăi i-a dat papucii iubitei insistente
» Craiul i-a dat papucii Alinei Crişan
» Kate Hudson i-a dat papucii lui Owen
» Ionela Prodan i-a dat cu flit Danei Savuica

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox