Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Iri zapacit de sanii unei blonde
Stire din Showbiz publicata in 30 Apr 2009.

Ca sa nu mai lase loc la interpretari de genul celor cu “viata mondena separata”, Iri si Moni s-au afisat impreuna la Bucharest Fashion Week, cu toate ca au venit separat la eveniment. Miliardarul s-a asezat in sala, in primul rand, iar pana la inceperea prezentarilor de moda nu a avut timp sa se plictiseasca. O blonda apetisanta a reusit sa-i capteze atentia lui Iri, acesta fixandu-si privirea asupra ei minute-n sir.
Spre deosebire de alti ani, Moni Columbeanu a venit la munca impreuna cu Irina. Tanara mamica si-a luat fiica la pregatirile specifice de dinaintea intrarii pe podium, insa nu a uitat sa o hraneasca in culise. Pe langa soferul Voicu, care s-a jucat cu fetita Columbenilor, sotia lui Iri si-a luat, ca ajutor de incredere, o amica in grija careia a lasat-o ulterior pe Irina. Linistit ca fetita lui e pe maini bune, Irinel a uitat complet de aceasta in momentul in care, la doar cativa centimetri de el, si-a facut aparitia o blonda apetisanta.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Umbla goi prin Times Square
Stirea urmatoare: A vizitat-o doar de doua ori in doua luni! »
px

Stiri Asemanatoare

» Iri a impartit, o noapte, canapeaua cu o blonda

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox