Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

L-a agatat prin sms!
Stire din Showbiz publicata in 06 Mar 2009.

Vedeta de la Antena 1 a facut primul pas in colaborarea cu artistul. Dupa ce a ascultat noul album al lui Connect-R, Mihaela a decis sa-i faca un videoclip, fie ca el vrea sau nu! Asadar, singura sarcina a cantaretului este sa se prezinte in locatiile stabilite si sa urmeze indicatiile regizorale.
Peste doua saptamani, Mihaela Radulescu si Connect-R vor pune in aplicare planul pe care il pregatesc deja de ceva timp. Cei doi au batut palma pentru o colaborare inedita – Mihaela va regiza si va pune la punct scenariul videoclipului piesei “Fata de la tara”, in interpretarea lui Connect-R. “Am fost invitat in emisiunea Mihaelei si atunci, i-am daruit noul meu album. Intr-o zi am primit un SMS de la ea prin care imi spunea ca imi va face un clip la piesa “Fata de la tara”, indiferent ca vreau sau nu vreau. Mai mult, mi-a zis ca ea va suporta toate cheltuielile si ca deja a facut un buget. Superfata, plateste ea! Mai ramanea sa gasim fata perfecta pentru clip”, ne-a povestit Connect-R felul in care au decurs lucrurile.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « I-a furat pozitia
Stirea urmatoare: Andrei Gheorghe si-a pierdut imaginea de dur! »
px

Stiri Asemanatoare

» Costul unui SMS în roaming: maxim 11 eurocenţi
» Tarifele SMS-urilor internationale se vor injumatati
» Fraude prin SMS

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox