Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Madonna a pipait o femeie pe fund
Stire din Showbiz publicata in 15 May 2009.

Regina muzicii pop, care formeaza un cuplu cu manechinul brazilian Jesus Luz, nu se da in laturi sa aiba atitudini pline de tandrete cu persoane de acelasi sex. La balul Muzeului Costumelor de Arta Metropolitana, cantareata a mangaiat-o pe posterior pe Amber Rose, un model american alaturi de care s-a si pozat in aceasta ipostaza, fotografia fiind postata pe Twitter.Fotomodelul american Amber Rose, cunoscuta in showbizul de peste Ocean pentru tunsoarea sa “periuta”, a postat recent pe pagina sa de Twitter poze in care Madonna o pipaie pe fund de fata cu iubitul sau, rapperul Kanye West. Evenimentul s-a consumat la sfarsitul lunii trecute in cadrul unui bal organizat de Muzeul Costumelor de Arta Metropolitana, unde au mai luat parte si Justin Timberlake si iubita lui actrita Jessica Biel. Desi Madonna a insistat ca pozele sa nu apara in presa sau pe internet, Amber le-a postat pe internet chiar a doua zi dupa eveniment.
“Nu cred ca Madonna se va supara ca am postat pozele, chiar daca mi-a zis sa nu fac acest lucru. Nu am facut altceva decat sa le arat apropiatilor ca sunt foarte buna prietena cu Madonna”, a spus modelul.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Delia a regizat un sarut intre homosexuali
Stirea urmatoare: Isi suge degetul si la 25 de ani »
px

Stiri Asemanatoare

» De ce s-a certat Michael Jackson cu Madonna?
» Madonna, duet cu Michael
» Maradona ia 72 000 euro pe lună
» Madonna, muzicianul cu cele mai mari venituri
» Madonna a convertit-o pe Mercy la Kabbalah
» Madonna a mers să-şi ia fetiţa adoptată
» Madonna poate adopta din nou
» Madonna isi face iubitul DJ
» Madonna, se mărită din nou
» Madonna, amor în secret cu Jesus Luz

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox