Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Michael Phelps s-a culcat cu o stripteusa
Stire din Showbiz publicata in 12 May 2009.

Considerat pe buna dreptate cel mai mare inotator din toate timpurile, americanul Michael Phelps, in varsta de 23 de ani, are o viata particulara extrem de tumultuoasa. Dupa ce a castigat opt medalii de aur la Jocurile Olimpice de Vara care au avut loc anul trecut la Beijing, sportivul american si-a luat o binemeritata vacanta de care a profitat din plin pentru a-si satisface toate poftele si a se bucura de toate placerile vietii. Asa se face ca in timpul unei iesiri impreuna cu un grup de prieteni la un club de noapte din Baltimore, Maryland, Phelps a fost vrajit de farmecele unei dansatoare la bara, Theresa White, in varsta de 25 de ani.
Conform unor declaratii facute recent de focoasa stripteusa, Phelps nu s-a rezumat doar la a-i face ochi dulci in bar, ci a fost atat de fermecat de formele ei apetisante incat au trait o frumoasa aventura.
“Toata noaptea, cat eu am dansat pe scena, Michael nu si-a putut lua privirea de la mine. Am simtit din prima ca ma place, dar nu m-am gandit niciodata ca vom avea o relatie amoroasa. M-a agatat la bar si a fost cat se poate de direct, spunandu-mi ca-si doreste sa ajunga in patul meu”, a povestit Theresa.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Are sapte copii cu fiica lui
Stirea urmatoare: Angelina se automutileaza »
px

Stiri Asemanatoare

» S-a culcat cu amantul Madonnei
» S-a culcat cu “sosia” fostei iubite
» Michael Phelps a fost suspendat

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox