Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Mircea Badea boxeaza cu steagurile din fata televiziunii
Stire din Showbiz publicata in 12 May 2009.

Realizatorul emisiunii “In gura presei” de la Antena 3 a gasit o modalitate inedita de a scapa de tensiune. Inainte de a intra in direct pentru a dezbate ce mai scriu ziarele, Mircea Badea isi testeaza putin croseul tatonand pe post de adversari drapelele Romaniei si Uniunii Europene, chiar pe treptele televiziunii.
Nu o data Mircea Badea s-a plans de faptul ca are un program extrem de incarcat, care il sileste sa strabata in viteza Capitala de la sediul postului Radio ZU la cel al televiziunii de unde se transmite emisiunea sa, “In gura presei”, tevatura ce il oboseste foarte tare.
Se pare ca nervii acumulati in trafic si la locul de munca si-au gasit insa nasul. Inainte de a intra in direct prezentatorul, fan declarat al boxului, se dezmorteste cu cateva miscari clasice din nobila arta chiar in fata sediului televiziunii.
In urma cu aproximativ doua saptamani paparazzii Cancan l-au surprins pe Mircea Badea intr-o astfel de ipostaza martiala, fotografiindu-l in timp ce impartea pumni imaginari in directia unor adversari absenti, reprezentati destul de pacifist de steagurile Romaniei si Uniunii Europene arborate la intrarea in sediul Antenei 3 din Baneasa.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Cristina Spatar va avea baietel!
Stirea urmatoare: Are sapte copii cu fiica lui »
px

Stiri Asemanatoare

» Mircea Badea le-a pus pe fuga pe stiriste
» Mircea Badea, cel mai ravnit burlac
» Mircea Badea, la Poliţie cu o cravată imprimată cu oi
» Realitatea TV pregăteşte un concurent pentru Mircea Badea

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox