Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Moni si-a petrecut noaptea cu regizorul
Stire din Showbiz publicata in 21 May 2009.

Sotia lui Irinel Columbeanu lucreaza zi si noapte, la propriu, la noul ei proiect cu care ar vrea sa se lanseze in lumea filmului de peste Ocean.

Asa cum a afirmat intr-o emisiune televizata, Monica Columbeanu este foarte hotarata sa se realizeze profesional in strainatate, dar nu ca model. Desi incearca sa mentina secretul in privinta acestui aspect, se pare ca directia in care isi doreste sa o apuce cariera ei este cea a filmului. De fapt ceea ce se intampla zilele acestea in viata sotiei lui Irinel Columbeanu nu face decat sa confirme ambitia ei de a deveni actrita. La inceputul lunii mai, ea a fost surprinsa de paparazzii Cancan in compania unui regizor american, Mick Davis, la hotelul Marriott din Capitala. Atunci ei au avut o conversatie scurta in holul hotelului, ziua, in amiaza mare, in timpul careia sotia lui Irinel a incercat din rasputeri sa pledeze in favoarea ei cu fotografiile de model de pe laptop. Inca de atunci, intrevederea nu parea una strict profesionala, in sensul clasic al cuvantului, cei doi fiind foarte relaxati si zambitori. La plecare, ei s-au si imbratisat, sarutandu-se pe obraz.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « “Eram urata cand m-a nascut”
Stirea urmatoare: Andreea Raicu va locui cu un cuplu de asiatici »
px

Stiri Asemanatoare

» Si-a petrecut noaptea la prietenul iubitului ei
» Moni, ce atenta esti cu barbatii!
» Moni i-a făcut lui Iri tort în formă de inimă
» Moni si soferul au dansat “la sentiment”
» Moni se înţoleşte de la buticuri cu preţ redus
» Moni se schimbă de faţă cu şoferii
» Moni, să nu te faci niciodată blondă!
» Moni si-a “sechestrat” mama
» Moni s-a mutat la apartament
» Moni, la control pentru sarcina

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox