Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

O da gata in pat
Stire din Showbiz publicata in 27 Apr 2009.

Katie Price, cunoscuta sub numele de Jordan, are parte de un sot superviril, dar acest lucru nu o incanta deloc, ba chiar ii da batai de cap. Invitata impreuna cu sotul ei, cantaretul Peter Andre, la o emisiune de televiziune la postul ITV2, starleta britanica a lasat deoparte pudoarea si a dat detalii mai mult decat picante despre viata ei intima.
Jordan a declarat, in direct, ca reprizele de amor cu Peter o storc de energie si ca este atat de epuizata de durata partidelor de sex ca nu mai e buna de nimic cateva ore dupa aceea. “Peter este ca un diavol in pat. Are o rezistenta de invidiat, dar pe mine asta ma extenueaza. Chiar si cele mai scurte partide de sex ale noastre dureaza cel putin 45 de minute, ceea ce este o performanta pentru un barbat, dar o corvoada, de multe ori, pentru mine. Parca nu se mai satura de sex”, a povestit modelul.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mircea Badea, cel mai ravnit burlac
Stirea urmatoare: “Pamela Anderson e o sarantoaca fitoasa” »
px

Stiri Asemanatoare

» Prinsa in pat cu amantul
» Ben Affleck are probleme in pat
» Prinsa in pat cu fostul sot
» Il striga “Brad” in pat
» L-a prins cu dadaca in pat
» În pat cu cangurul

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox