Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Piloteaza singur spre Craiova
Stire din Showbiz publicata in 07 Jun 2009.

Pentru a ajunge din Bucuresti la Romanian Music Awards, cantaretul a solicitat acelasi pilot de elicopter care l-a dus si la Bamboo Mamaia in urma cu o luna. Motivul – aviatorul i-a permis sa preia controlul mansei, iar Ja Rule vrea sa repete experienta.

Rapperul american se demonstreaza a fi un mare amator de senzatii tari. Vizita pe care a facut-o in urma cu o luna in Romania i-a ramas intiparita in minte. Atunci, cantaretul a fost preluat de la aeroport de un elicopter care l-a dus pe litoral, unde a cantat in Bamboo Mamaia. Ja Rule s-a imprietenit atunci cu pilotul si si-a castigat, pret de cateva zeci de minute, locul la mansa. Experinta i s-a parut atat de “cool”, incat a vrut cu orice pret sa o repete. Asa ca, pentru drumul spre gala Romanian Music Awards, care va avea loc la Craiova, artistul a cerut sa fie transportat de acelasi pilot indulgent, in speranta ca va pilota din nou.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Lindsay, lovita in fata de bodyguard
Stirea urmatoare: Trebuie sa fii nebun sa urci aici! »
px

Stiri Asemanatoare

» Şi-a scos singur 13 dinţi, cu patentul

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox