Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Se poate angaja stripteusa
Stire din Showbiz publicata in 28 Apr 2009.

Desi face parte din generatia tanara a Hollywood-ului, actrita Jessica Biel, in varsta de 27 de ani, este o profesionista adevarata si isi pregateste fiecare rol in amanunt pentru a fi cat mai credibila. In cel mai recent film al sau, “Powder Blue” – unde joaca alaturi de renumitul Patrick Swayze, iubita celebrului cantaret Justin Timberlake interpreteaza rolul unei stripteuse. Ca sa-si intre cat mai bine in rol, Jessica a petrecut cate trei ore, zilnic, in sala de antrenament, unde a luat lectii de dans la bara de la o profesionista, invatand pozitii si miscari care mai de care mai incitante.
Cea care i-a oferit sfaturi si care a ajutat-o sa-si perfectioneze dansul lasciv la bara a fost Cati Jean, proprietara cabaretului L?Effleur des Sens in Hollywood, care s-a declarat mai mult decat incantata de prestatia vedetei. “Inca de la primele ore m-a cucerit. A fost extrem de atenta la demonstratiile pe care i le-am facut si, dupa doar cateva zile de lucru, incepuse sa se miste foarte senzual si provocator, de parca facea asta de ani de zile”, a explicat profesoara de striptease a Jessicai. “Are miscarile in sange si o usurinta in a se dezbraca fara inhibitii cum rar mi-a fost dat sa intalnesc”, a adaugat Cati.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Propune haine antiviolenta
Stirea urmatoare: Dezmat cu un politician pe Facebook »
px

Stiri Asemanatoare

» Se poate şi aşa! A slăbit 7 kilograme numai cu fast-food

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox