Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Si-a speriat de moarte angajatul
Stire din Showbiz publicata in 18 May 2009.

Dupa concertul pe care l-a sustinut pe O2 Arena din Londra, solistul spaniol Enrique Iglesias s-a gandit ca merita sa sarbatoreasca asa cum se cuvine succesul de care s-a bucurat. Zis si facut, asa ca latin lover-ul si-a luat stafful si s-a dus direct intr-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de noapte din capitala britanica, “Maddox”.
Profitand ca iubita lui, fosta jucatoare rusa de tenis Anna Kournikova, nu se afla cu el, Enrique s-a distrat din plin, a dansat cu mai multe tinere prezente in club si a consumat din belsug alcool, amestecand bauturile intre ele si cherchelindu-se bine. Desi la un moment dat, multi dintre membrii echipei sale au decis sa se retraga din club, Enrique a refuzat sa plece odata cu acestia, vazandu-si nestingherit de orgia ad-hoc si fara sa-i pese ca, in fata localului, il astepta, fara sa se miste din masina, soferul lui personal.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Jordan nu a mai facut sex de doi ani
Stirea urmatoare: Topless la ambasada »
px

Stiri Asemanatoare

» Copperfield, angajatul lui Michael

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox