Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

“Sunt indispensabila doar in viata fiului meu!”
Stire din Showbiz publicata in 02 Jun 2009.

Aflata pe picior de plecare, in Principatul Monaco, unde o sa locuiasca alaturi de fiul ei, vedeta a acordat un ultim interviu, potrivit propriilor marturisiri, din cariera sa de om de televiziune.

La finalul ultimei editii a emisiunii “Duminica in familie”, Mihaela Radulescu a vorbit despre motivele care au determinat-o sa renunte la lumina reflectoarelor si la statutul de diva.
“Nu mai vreau sa fiu judecata de nimeni. Eu nu sunt indispensabila in viata nimanui, doar in cea a copilului meu. Eu mi-am gasit linistea de mult, doar ca nu ma regasesc pe mine intr-un sistem de ticalosi… Am vazut cum sufera parintii mei, nepoata mea si, pentru prima oara de cand fac televiziune, am vazut lacrimi in ochii bunicii mele. Cand nu te simti bine intr-o viata pleci si iti vezi de drumul tau. Ma doare sa vad ca in tara asta, daca vrei sa faci lucruri bune, si eu am facut, esti atacat. Aici sunt din ce in ce mai multi cei care facem diverse meserii si din ce in ce mai putin oameni”, si-a incheiat pledoaria, Mihaela Radulescu.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Spătar a chefuit la nunta «rivalei» Rus!
Stirea urmatoare: A primit o stea de ziua ei »
px

Stiri Asemanatoare

» A vizitat-o doar de doua ori in doua luni!

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox