Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Zavoranca a “incaierat” doua femei
Stire din Showbiz publicata in 03 Apr 2009.

Sotia lui Pepe a pus la cale o intalnire fata in fata cu o blonda, despre care a aflat, intamplator, ca nu o agreeaza. Aflata intr-un club, impreuna cu o prietena si vrand sa testeze la cald reactiile celei care o vorbeste de rau, Oana Zavoranu a initiat un dialog nevinovat cu aceasta. Efectul discutiei a fost insa un scandal in toata regula intre femeia blonda si amica vedetei.
Oana Zavoranu a reusit, fara voia ei, sa provoace o cearta intre doua femei. Dupa ce prietena ei a instiintat-o ca fata aceea draguta, de la o masa alaturata are un cui impotriva ei, cele doua fiind de altfel cunostinte vechi, bruneta nu a stat pe ganduri si a vrut cu orice pret sa o cunoasca. Dupa ce a achitat nota de plata, in drum spre iesirea din club, Oana s-a oprit la masa celei despre care auzise ca o denigreaza. Fara sa tina cont de cele aflate, sotia lui Pepe s-a ocupat singura de prezentari: “Te pup! Eu sunt Oana. Am auzit ca nu prea ma agreezi. Este dreptul tau!”. Dupa cateva momente de fastaceala, in care nu-si gasea cuvintele, femeia a afirmat contrariul: “Da’ de unde? Eu nu scap nicio emisiune la care esti tu invitata.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « “M-a batut cu masa de calcat”
Stirea urmatoare: Primeste un miliard si jumatate ca sa iasa la pensie »
px

Stiri Asemanatoare

» Ce e în stare să facă Zăvoranca pentru averea mamei ei!

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox