Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Peste 10.000 de braşoveni fără apă caldă
Stire din Social publicata in 03 Jul 2008.

Peste 10.000 de braşoveni au rămas fără apă caldă menajeră după ce Distrigaz Sud a oprit pentru neplata facturilor furnizarea de gaz metan la 19 centrale de cvartal din totalul celor 30, transmite corespondentul ROMPRES.
La alte 22 de puncte termice Centrala Electrică de Termoficare a oprit furnizarea apei calde menajere tot din cauza datoriilor, după ce preşedinţii de asociaţii au fost chemaţi de conducerea CET la discuţii privind reeşalonarea datoriilor, dar au refuzat să meargă la întâlnire.
Conducerea CET Braşov a precizat că este posibil ca printre rău-platnici să fie trecuţi şi oameni care sunt cu plata la zi şi spune că Distrigaz Sud trebuia să ţină cont de propunerea CET de a sista furnizarea de apă caldă doar asociaţiilor de proprietari cu datorii.
Directorul general adjunct al CET Braşov, Iosif Gulacs, a precizat, pentru ROMPRES, că nu există riscul ca toţi braşovenii să rămână fără apă caldă, cum s-a întâmplat în urmă cu doi ani, pentru că se fac eforturi serioase să se plătească o parte din datorii, care depăşesc 10 milioane de lei.
În prezent mai sunt racordate la CET 39.000 de apartamente, faţă de 80.000, în anul 1990. La începutul lunii iunie existau înregistrate la CET 900 de cereri pentru debranşarea de la sistemul centralizat, număr care ar putea să crească în special spre sfârşitul verii, aşa cum s-a întâmplat în fiecare an.

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Ultimile pregătiri pentru B’ESTFEST
Stirea urmatoare: Ajutoarele pentru încălzire – majorate de la 223 la 262 lei »
px

Stiri Asemanatoare

» Nu trage niciodata apa la toaleta
» I s-a rupt apa pe balcon
» ONU: apa potabilă şi toaletele pot reduce sărăcia şi mortalitatea la nivel global
» Uraganul Gustav ar putea acoperi cu apă oraşul New Orleans, potrivit experţilor
» Campanie pentru ape curate
» Apa Nova va opri apa în mai multe cartiere
» Apă cu nitriţi la robinetele din Slatina

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox