stiri

Şoferii de camioane aşteaptă până la patru ore pentru a trece graniţa în Ungaria, prin vama Nădlac II in social

stiri
Stiri
stiri
stiri

Stiri

Stiri social

Şoferii de camioane aşteaptă până la patru ore pentru a trece graniţa în Ungaria, prin vama Nădlac II

O coloană de camioane care se întinde pe mai mulţi kilometri s-a format, luni dimineaţa, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, la ieşirea din ţară, astfel că şoferii aşteaptă până la patru ore pentru a li se verifica documentele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Stirea pe larg aici

Retele Sociale: Digg Del.icio.us Technorati Reddit Google Yahoo Twitter

Alte stiri din social

Stiri social 16 aprilie 2018 4:39 pm A fost celebra ştire „Găina care a născut pui vii” un FAKE NEWS? Povestea din spatele titlului, dezvăluită după 25 de ani de Ion Cristoiu ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 4:26 pm Cine va construi autostrada Târgu Mureş - Ungheni ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 4:08 pm Reacţia unuia dintre participanţii la vânătoare alături de Dragnea şi şefii Tel Drum: Nu îi cunosc. Credeţi că eu i-am întrebat cum îi cheamă? ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 3:43 pm Vânătoare sfârşită prost. Un bărbat, muşcat de cap de un urs, se află în stare critică. Animalul a fost ucis ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 2:59 pm #TeleormanLeaks: Rise Project publică imagini video şi fotografii de la partidele de vânătoare din Teleorman/ Ce şefi PSD erau prezenţi ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 2:38 pm Un copil de 3 ani este căutat de Poliţie, în Dâmboviţa. Mama a declarat că băiatul nu i-a fost înapoiat de fostul concubin ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 2:05 pm Caz ULUITOR în Slobozia: Un procuror a amendat poliţiştii care l-au oprit în trafic cu câte 5.000 de lei ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 1:35 pm Florin Iordache n-a scăpat nepedepsit după ce a arătat m**e în Parlament. Când s-a trezit azi-dmineaţă a avut parte de o surpriză URÂTĂ, chiar acasă la el/ Deputatul PSD a chemat poliţia ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 12:30 pm Aglomeraţia de pe Centura Capitalei scoate oamenii în stradă. Peste 100 de persoane, nemulţumite de traficul infernal, cer construirea unui pasaj rutier | FOTO ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 12:26 pm Un nou accident GRAV petrecut pe trecerea de pietoni. O femeie din Cluj-Napoca a fost spulberată pe culoarea verde de o maşină care se deplasa cu viteză mare ( Mediafax social )stiri

© 2002-2010 itbox.ro Stiri social

Webhosting itbox
Ziare din Romania - Bancuri online - Testeaza Viteza la internet - Jocuri distractive - Antivirus online - Taxi in Romania - Cauta Subtitrari la filme - Vremea in Romania - Anunturi Gratuite fara inresgistrare - Radio online
Stiri, social, revista presei