stiri

Accident grav în Satu Mare: O persoană a murit, iar alta a fost rănită, în urma impactului dintre un tir şi o autoutilitară | FOTO in social

stiri
Stiri
stiri
stiri

Stiri

Stiri social

Accident grav în Satu Mare: O persoană a murit, iar alta a fost rănită, în urma impactului dintre un tir şi o autoutilitară | FOTO

O persoană a murit şi alta a fost rănită, vineri, în urma impactului dintre un tir şi o autoutilitară, pe DN 1C, între localităţile Turulung şi Drăguşeni, din judeţul Satu Mare. Traficul în zonă este blocat.

Stirea pe larg aici

Retele Sociale: Digg Del.icio.us Technorati Reddit Google Yahoo Twitter

Alte stiri din social

Stiri social 19 iulie 2019 10:00 pm Adolescentă spulberată pe trecerea de pietoni de o maşină condusă de un cetăţean german. FOTO ( Mediafax social )

Stiri social 08 decembrie 2019 7:50 pm Alertă în Sectorul 3 din Bucureşti. Pompierii au intervenit, după ce la parterul unui bloc a izbucnit un incendiu. FOTO ( Mediafax social )

Stiri social 08 decembrie 2019 7:12 pm Ce spune Consiliul Uniunii Barourilor din România despre avocatul care murit după 20 de ore de audieri la DIICOT: Justiţia este diurnă ( Mediafax social )

Stiri social 08 decembrie 2019 6:55 pm Avertismentul unui fost preşedinte al CNAS: Am o datorie faţă de pacienţi. Sistemul public de sănătate este la un pas să fie desfiinţat ( Mediafax social )

Stiri social 08 decembrie 2019 6:30 pm Femeie cu arsuri la faţă şi la mâini după ce i-a explodat butelia de la aragaz, în casă. VIDEO ( Mediafax social )

Stiri social 08 decembrie 2019 6:21 pm Victima rănită grav în accidentul de la Cluj, produs de un şofer fără permis, este un poliţist ( Mediafax social )

Stiri social 08 decembrie 2019 6:02 pm Ministrul Muncii, anunţ despre plata pensiilor în decembrie: Ne vom ţine de un calendar foarte strict. Nu am niciun motiv de îngrijorare ( Mediafax social )

Stiri social 08 decembrie 2019 5:14 pm Corina Creţu a dezvăluit o discuţie cu Lucian Şova, despre începerea studiilor de fezabilitate pentru Autostrada A8: „Trebuie să discut cu Liviu” / Reacţia fostului ministru al Transporturilor ( Mediafax social )

Stiri social 08 decembrie 2019 4:56 pm Guvernul Orban are în lucru un proiect care interzice cumularea pensiei cu salariul la stat. Explicaţiile ministrului Muncii ( Mediafax social )

Stiri social 08 decembrie 2019 4:40 pm Precizările ISU după ce două persoane au ajuns la spital în urma unei deratizări într-un bloc din Suceava. Ce fel de insecticid a fost folosit ( Mediafax social )stiri

© 2002-2010 itbox.ro Stiri social

Webhosting itbox
Ziare din Romania - Bancuri online - Testeaza Viteza la internet - Jocuri distractive - Antivirus online - Taxi in Romania - Cauta Subtitrari la filme - Vremea in Romania - Anunturi Gratuite fara inresgistrare - Radio online
Stiri, social, revista presei