stiri

EVALUAREA NAŢIONALĂ | Elevii din clasa a IV-a susţin astăzi prima probă, la limba română / Calendarul examenelor in social

stiri
Stiri
stiri
stiri

Stiri

Stiri social

EVALUAREA NAŢIONALĂ | Elevii din clasa a IV-a susţin astăzi prima probă, la limba română / Calendarul examenelor

Elevii din clasa a IV-a vor susţine, marţi, proba la limba română, în cadrul Evaluării Naţionale, informează Ministerul Educaţiei. Rezultatele obţinute nu vor fi publice şi nu vor fi trecute în catalog.

Stirea pe larg aici

Retele Sociale: Digg Del.icio.us Technorati Reddit Google Yahoo Twitter

Alte stiri din social

Stiri social 15 mai 2018 4:39 pm A fost celebra ştire „Găina care a născut pui vii” un FAKE NEWS? Povestea din spatele titlului, dezvăluită după 25 de ani de Ion Cristoiu ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 4:26 pm Cine va construi autostrada Târgu Mureş - Ungheni ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 4:08 pm Reacţia unuia dintre participanţii la vânătoare alături de Dragnea şi şefii Tel Drum: Nu îi cunosc. Credeţi că eu i-am întrebat cum îi cheamă? ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 3:43 pm Vânătoare sfârşită prost. Un bărbat, muşcat de cap de un urs, se află în stare critică. Animalul a fost ucis ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 2:59 pm #TeleormanLeaks: Rise Project publică imagini video şi fotografii de la partidele de vânătoare din Teleorman/ Ce şefi PSD erau prezenţi ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 2:38 pm Un copil de 3 ani este căutat de Poliţie, în Dâmboviţa. Mama a declarat că băiatul nu i-a fost înapoiat de fostul concubin ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 2:05 pm Caz ULUITOR în Slobozia: Un procuror a amendat poliţiştii care l-au oprit în trafic cu câte 5.000 de lei ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 1:35 pm Florin Iordache n-a scăpat nepedepsit după ce a arătat m**e în Parlament. Când s-a trezit azi-dmineaţă a avut parte de o surpriză URÂTĂ, chiar acasă la el/ Deputatul PSD a chemat poliţia ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 12:30 pm Aglomeraţia de pe Centura Capitalei scoate oamenii în stradă. Peste 100 de persoane, nemulţumite de traficul infernal, cer construirea unui pasaj rutier | FOTO ( Mediafax social )

Stiri social 17 noiembrie 2018 12:26 pm Un nou accident GRAV petrecut pe trecerea de pietoni. O femeie din Cluj-Napoca a fost spulberată pe culoarea verde de o maşină care se deplasa cu viteză mare ( Mediafax social )stiri

© 2002-2010 itbox.ro Stiri social

Webhosting itbox
Ziare din Romania - Bancuri online - Testeaza Viteza la internet - Jocuri distractive - Antivirus online - Taxi in Romania - Cauta Subtitrari la filme - Vremea in Romania - Anunturi Gratuite fara inresgistrare - Radio online
Stiri, social, revista presei