stiri

Procurorii DIICOT ridică documente de la mai multe firme de medicamente din Capitală. În anchetă este vizat şi medicul Lucan in social

stiri
Stiri
stiri
stiri

Stiri

Stiri social

Procurorii DIICOT ridică documente de la mai multe firme de medicamente din Capitală. În anchetă este vizat şi medicul Lucan

Procurorii DIICOT ridică, miercuri, documente de la sediul mai multor firme de medicamente, în dosar fiind vizat şi medicul Mihai Lucan. Potrivit unor surse judiciare, a fost declanşată cercetarea in rem pentru infracţiunile de luare şi dare de mită.

Stirea pe larg aici

Retele Sociale: Digg Del.icio.us Technorati Reddit Google Yahoo Twitter

Alte stiri din social

Stiri social 14 februarie 2018 10:53 am Rectorul Universităţii din Bucureşti, atac la Dăncilă: Am ascultat-o vorbind şi de puţine ori am înţeles ce vrea să spună ( Mediafax social )

Stiri social 20 mai 2018 9:38 am Trei persoane rănite în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism ( Mediafax social )

Stiri social 20 mai 2018 9:25 am Augustin Zegrean, fostul preşedinte al CCR: Dacă Dăncilă este suspendată, după 45 de zile nu mai avem guvern/ Este vorba despre o ”revocare atipică, ascunsă” a premierului ( Mediafax social )

Stiri social 20 mai 2018 9:02 am Accident grav la Constanţa: Un tânăr a murit şi prietena sa e rănită, după ce au intrat cu maşina într-un autobuz ( Mediafax social )

Stiri social 20 mai 2018 8:47 am Astăzi intră în vigoare noile prevederi prin care şoferilor li se suspendă dreptul de a circula ( Mediafax social )

Stiri social 20 mai 2018 8:45 am Arad: O femeie a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa ( Mediafax social )

Stiri social 20 mai 2018 8:44 am Braga, băutura soldaţilor otomani, este produsă de o familie din Galaţi: "Reţeta o păstrăm cu sfinţenie de sute de ani" | GALERIE FOTO ( Mediafax social )

Stiri social 20 mai 2018 11:14 pm Cum s-a văzut din stradă Noaptea muzeelor. Intrarea liberă, ea însăşi EXPONAT pentru vizitatori. Care a fost cea mai mare atracţie - GALERIE FOTO ( Mediafax social )

Stiri social 20 mai 2018 8:44 pm 90 de persoane care au participat la o procesiune de Rusalii au necesitat asistenţă medicală ( Mediafax social )

Stiri social 20 mai 2018 8:39 pm La un an de la moartea fotbalistului Ekeng, judecătorii decid SECHESTRU pe averea medicului şi pe banii clinicii la care lucra ( Mediafax social )stiri

© 2002-2010 itbox.ro Stiri social

Webhosting itbox
Ziare din Romania - Bancuri online - Testeaza Viteza la internet - Jocuri distractive - Antivirus online - Taxi in Romania - Cauta Subtitrari la filme - Vremea in Romania - Anunturi Gratuite fara inresgistrare - Radio online
Stiri, social, revista presei