stiri

Toader: Am vorbit cu premierul. Nu a fost planificată nicio întrevedere cu liderii de sindicate din penitenciare/ Numărul deţinuţilor se află pe un trend descendent in social

stiri
Stiri
stiri
stiri

Stiri

Stiri social

Toader: Am vorbit cu premierul. Nu a fost planificată nicio întrevedere cu liderii de sindicate din penitenciare/ Numărul deţinuţilor se află pe un trend descendent

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, că a vorbit de mai multe ori pe parcursul zilei cu premierul Viorica Dăncilă, context în care a precizat că prim-ministrul nu avea planificată nicio întâlnire cu liderii de sindicate din penitenciare.

Stirea pe larg aici

Retele Sociale: Digg Del.icio.us Technorati Reddit Google Yahoo Twitter

Alte stiri din social

Stiri social 12 martie 2018 9:55 am Bărbat din Vâlcea, amendat după ce a bătut un copil şi pe mama acestuia într-un parc ( Mediafax social )

Stiri social 20 iunie 2018 9:05 am Incendiu puternic la un restaurant din complexul studenţesc din Timişoara. FOTO ( Mediafax social )

Stiri social 20 iunie 2018 9:03 am Un cunoscut medic din Iaşi, în stare foarte gravă la spital după ce a încercat să se sinucidă ( Mediafax social )

Stiri social 20 iunie 2018 8:28 am Accident pe pasajul Basarab din Capitală, în care a fost implicat un motociclist. FOTO ( Mediafax social )

Stiri social 20 iunie 2018 8:15 am Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul deşeurilor reciclabile. Prejudiciul, estimat la 1,2 milioane de euro ( Mediafax social )

Stiri social 20 iunie 2018 7:14 am Instanţa supremă, aşteptată să pronunţe miercuri o decizie definitivă în dosarul CET Govora. DNA a cerut pentru Dan Şova o pedeapsă de nouă ani de închisoare cu executare ( Mediafax social )

Stiri social 20 iunie 2018 7:12 am Încă un cutremur în judeţul Buzău. Al treilea în decurs de câteva ore ( Mediafax social )

Stiri social 20 iunie 2018 9:56 pm Doi copii blocaţi într-un tomberon din Reşiţa, unde s-au ascuns de ploaie, salvaţi de pompieri ( Mediafax social )

Stiri social 20 iunie 2018 8:41 pm PROTEST la Cluj faţă de modificările Codului de procedură penală: Peste 3.000 de persoane au ieşit în stradă | FOTO, VIDEO ( Mediafax social )

Stiri social 20 iunie 2018 7:52 pm Cristina Tarcea, despre semnătura de pe protocolul ÎCCJ-Parchetul General-SRI: Dacă Nicolae Popa nu sesizează Parchetul, o voi face eu | VIDEO ( Mediafax social )stiri

© 2002-2010 itbox.ro Stiri social

Webhosting itbox
Ziare din Romania - Bancuri online - Testeaza Viteza la internet - Jocuri distractive - Antivirus online - Taxi in Romania - Cauta Subtitrari la filme - Vremea in Romania - Anunturi Gratuite fara inresgistrare - Radio online
Stiri, social, revista presei