Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Buletin electoral PSD Timiş
Stire din Alegeri 2008 publicata in 07 Nov 2008.

În cursul zilei de duminică, 9 noiembrie, preşedintele Senatului României, domnul Ilie Sârbu, candidat pentru un nou mandat de senator pe Colegiul 4 Lugoj-Făget-Recaş-Buziaş, va face o deplasare, împreună cu vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Lugoj, domnul Sorin Stragea, candidat pe Colegiul VII la Camera Deputaţilor, în localităţile timişene Fârdea, Nădrag, Criciova şi Găvojdia, unde vor purta discuţii cu electoratul din această zonă.

Duminică dimineaţa, la ora 10.30, candidatul Alianţei PSD+PC pe Colegiul II Timişoara, la Camera Deputaţilor, profesorul universitar Dumitru Ţucu, se va întâlni cu electoratul din zona Şagului-Rebreanu, în Piaţa Doina. Apoi, împreună cu medicul Florin Bîrsăşteanu, candidat pe Colegiul I Timişoara, pentru un loc în Senatul României, Dumitru Ţucu se va afla printre alegătorii din Ronaţ. Cei doi candidaţi vor lua parte, de la ora 12.00, la slujba de la Biserica Ortodoxă din cartier, ocazie cu care vor purta discuţii cu populaţia din această zonă.

Candidatul Alianţei PSD+PC pe Colegiul III Senat, Viorel Matei, va face, duminică, între orele 14 şi 17,30, o deplasare în localităţile timişene Carani şi Ciacova. Viorel Matei, care este şi preşedintele Federaţiei Naţionale a Producătorilor Agricoli din România, va discuta cu alegătorii din zonă despre problemele cu care se confruntă gospodarii bănăţeni, precum şi despre programul de guvernare al Alianţei PSD+PC atât pe domeniul agricol, cât şi în alte sectoare ale vieţii sociale.

Doamna Maria Grapini, candidatul Alianţei PSD+PC în Colegiul III Timişoara pentru Camera Deputaţilor, a amplasat în cartierele din acest colegiul mai multe cutii în care cetăţenii pot să depună scrisori şi sesizări, precum şi iniţiative şi propuneri. De asemenea, cetăţenii pot suna la TEL VERDE nr. 0800.800.374 pentru a-i comunica doamnei Maria Grapini problemele cu care se confruntă.

Rompres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Arad: Au fost afişate machetele buletinelor de vot
Stirea urmatoare: PD-L propune un Pact naţional pentru autostrăzi »
px

Stiri Asemanatoare

» Vadim: PSD Titel Petrescu îndeamnă la vot pro-PRM
» Oprişan:Facem 10.000 de apartamente, dacă PSD ajunge la guvernare
» Stolojan: PSD s-a inspirat cu pasiune din Programul PD-L
» Ialomiţa:Panourile de afişaj electoral ale PSD, murdărite cu vopsea roşie
» Boc: PSD trebuie să plece după Iliescu, în istorie
» BEC: Materialele electorale ale PSD+PC cu candidaţii PD-L nu sunt interzise
» Iaşi: Plângerea unui candidat PSD, în atenţia Parchetului
» Vanghelie: PD-L a înscris reprezentanţi la secţii de votare pe numele PVE şi PNG-CD
» Olt: Banner PD-L smuls de simpatizanţii PSD
» Buzău: Un candidat PSD promite dublarea spaţiului verde

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox