Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Chiuariu: Stânga continuă politicile trecutului
Stire din Alegeri 2008 publicata in 13 Nov 2008.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Tudor Chiuariu, a acuzat, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că PSD continuă ‘politicile trecutului’ şi promite bani fără a avea soluţii pentru dezvoltarea economiei.

‘Mircea Geoană şi PSD continuă să promită din ce în ce în mai mulţi bani în programele lor fanteziste. De unde vor veni aceşti bani dacă nu din taxe mai mari? De altfel, am mai auzit şi chiar am şi văzut astfel de lucruri. Ultimul guvern PSD a crescut taxele pentru clasa de mijloc din România. Nu suntem surprinşi că stânga continuă politicile trecutului în care promite mai mulţi bani fără a avea un plan sau o soluţie pentru economia românească. În aceste momente de criză economică globală nu putem risca viitorul României cu măsuri periculoase şi iresponsabile de stânga’, a afirmat Chiuariu în comunicatul menţionat.

Tudor Chiuariu susţine că la alegerile din 30 noiembrie cetăţenii au de ales ‘între politicile eşuate ale stângii care presupun taxe mai mari, un guvern birocratizat, politici economice periculoase şi iresponsabile’ şi politicile dreptei, care promovează ‘taxe mai mici, o guvernare mai eficientă şi politici economice responsabile’.

Potrivit documentului citat, Guvernul Tăriceanu a venit cu ‘politici economice responsabile’ care au drept rezultat creşterea economică.

‘Chiar ieri (miercuri – n. red.), premierul Tăriceanu a lansat planul de măsuri privind creşterea economică şi locurile de muncă, tocmai în aceste momente în care asistăm la o criză economică globală. Primul-ministru Tăriceanu a descris în detaliu planul de a investi 10 miliarde de euro în oamenii României, în firmele româneşti şi în sistemul bancar. Planul include alocarea a trei miliarde de euro sub formă de ajutor de stat destinat investiţiilor creatoare de noi locuri de muncă şi care înglobează inovaţie şi progres tehnologic, în principal prin cele trei scheme de ajutor de stat aprobate, compatibile cu legislaţia UE. Din această sumă, alocarea pentru 2009 va fi suplimentată cu 1 miliard de euro’, se arată în comunicatul amintit.

Sursa citată aminteşte şi de realizările guvernului liberal, accentuând pe cota unică de impozitare.

‘Am introdus cota unică şi alte măsuri liberale prin care am reuşit să creăm o clasă de mijloc puternică şi să asigurăm creşterea economică, măsuri care au dus la dublarea salariilor şi pensiilor şi la crearea a 600.000 de noi locuri de muncă. Până în 2012, vom dubla din nou salariile şi pensiile şi vom crea alte sute de mii de noi locuri de muncă’, se mai spune în comunicatul citat.

Agerpres

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Dolj:PD-L obligat de BEJ să înlăture un mash
Stirea urmatoare: Posturile locale de radio şi TV cer candidaţilor între 3 lei şi 5.000 de euro »
px

Stiri Asemanatoare

» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare
» Gorj: Centenarii gorjeni şi-au exercitat dreptul la vot
» Vrancea: Modele de buletine de vot, găsite într-o maşină
» CV Tudor: Parlamentul n-o să reziste până la Paşte
» Adriean Videanu a votat pentru o clasă politică nouă
» Chişinău: Zeci de români nemulţumiţi că nu pot vota în Republica Moldova

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox