Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

De ziua sa, Vadim Tudor promite că nu va ieşi din politică
Stire din Alegeri 2008 publicata in 28 Nov 2008.

Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, în ziua în care împlineşte 59 de ani, că, indiferent de rezultatul alegerilor, nu va ieşi din politică.

‘Împlinesc 59 de ani şi mă simt într-o formă fizică şi morală excelentă. Fiind un om generos, îmi produce o plăcere mai mare să fac daruri, nu să primesc. Aşa că le voi da un cadou şi duşmanilor mei: indiferent de rezultatele acestor alegeri, eu n-am să ies din politică, n-am să mă dau bătut şi voi lupta, pe mai departe, pentru ţara mea şi pentru românii mei dragi. Este imposibil să fie redus la tăcere un patriot idealist, care nu are nimic de pierdut, nu are avere, nu ţine la viaţa lui şi cred cu tărie în puterea şi judecata lui Dumnezeu’, a afirmat, într-o conferinţă de presă, liderul PRM.

El a susţinut că, în curând, starea lucrurilor din România se va agrava atât de mult încât va fi implorat să preia puterea.

‘Eu sunt pregătit. Întrebarea care se pune este aceasta: mafioţii sunt, oare, pregătiţi? Ştiu ei ce-i aşteaptă? Nu din partea mea, ci din partea unei populaţii care clocoteşte de furie. Fac profeţia că, până la Paşte, mămăliga va face explozie’, a mai spus Vadim.

Pe de altă parte, Corneliu Vadim Tudor a apreciat că sondajele ‘mincinoase’, difuzate în ultima perioadă, au generat panică.

Cu ocazia aniversării sale, liderul PRM a primit flori şi daruri de la o serie de membri de partid şi simpatizanţi.

De asemenea, în urma conferinţei de presă, C.V.Tudor a ciocnit o cupă de şampanie cu jurnaliştii şi cu cei prezenţi la sediul PRM, printre care vicepreşedintele executiv al PRM, Lucian Bolcaş, senatorii Eugen Mihăescu şi Viorel Dumitrescu, precum şi Mitzura Arghezi.

Liderul PRM a spus că darul care i-a provocat cea mai mare bucurie a fost o traducere a lui Rene Descartes, semnată de Constantin Noica, pe exemplarul respectiv existând şi autograful filosofului român.

Agerpres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Geoană: A fost o campanie mai complicată ca oricând
Stirea urmatoare: CNSAS: Un ofiţer şi doi colaboratori ai Securităţii, printre candidaţi »
px

Stiri Asemanatoare

» Vadim: PSD Titel Petrescu îndeamnă la vot pro-PRM
» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare
» Gorj: Centenarii gorjeni şi-au exercitat dreptul la vot
» Vrancea: Modele de buletine de vot, găsite într-o maşină
» CV Tudor: Parlamentul n-o să reziste până la Paşte
» Adriean Videanu a votat pentru o clasă politică nouă

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox