Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Dolj: Geoană a votat în Dăbuleni, la secţia 200
Stire din Alegeri 2008 publicata in 30 Nov 2008.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a votat, duminică, la Secţia 200 din oraşul Dăbuleni, localitate aflată în colegiul nr.5 Senat din Dolj, Dăbuleni-Segarcea.

În momentul în care a ajuns în secţia de votare, Geoană s-a aşezat la coadă pentru că în permanenţă, de la primele ore ale dimineţii, aici s-au aflat câte 20-25 de persoane dornice să-şi exercite dreptul de vot.

După câteva minute de aşteptare, Mircea Geoană, la presiunea posturile de televiziune care transmiteau în direct, a renunţat să mai aştepte la rând şi a cerut voie să meargă în faţă.

La Dăbuleni, Mircea Geoană a fost însoţit de deputatul Ion Călin, care candidează pentru un nou mandat în colegiul 10 Dăbuleni din Dolj.

Liderul PSD a declarat la ieşirea de la urne că a votat în ziua de Sfântul Andrei pentru un nou început, având în vedere că, pentru prima dată în România, se votează uninominal. ‘Îi îndemn pe toţi românii, astăzi, de Sfântul Andrei, să vină la vot şi să se gândească de trei ori înainte să voteze pe cine cred ei că sunt oamenii cei mai competenţi care pot să conducă România în vreme de criză. Să voteze pe cine cred ei că îi pot proteja cel mai bine în vreme de criză pe muncitori, ţărani, pensionari, familia tânără, angajaţii acestei ţări şi, mai ales, pe cine cred românii că au demonstrat de-a lungul timpului că sunt cei mai competenţi. Este un vot de care depinde soarta ţării, nu doar în următorii patru ani, pentru că de modul cum vor depăşi această criză va depinde soarta României poate în următorii 20 de ani.

De Sfântul Andrei, protectorul României, îi îndemn pe români să dea încrederea lor celor care cred ei că îi vor proteja cel mai bine’, a declarat liderul PSD.

După exercitarea dreptului de vot, Geoană a mers la slujba religioasă care se oficia de Sfântul Andrei la una dintre bisericile din localitatea Dăbuleni. Liderul PSD a mai afirmat că în cursul zilei de duminică va mai rămâne în colegiul în care candidează, va merge şi în judeţul Olt, însă seara va fi la sediul central al partidului, din Capitală.

Agerpres

px
px

Etichete: , , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sulfina Barbu: Am votat pentru oameni cu experienţă
Stirea urmatoare: Preşedinte de secţie de votare minor »
px

Stiri Asemanatoare

» Patriciu crede că responsabilitatea aleşilor uninominal va fi mai mare
» În Bucureşti 3,66% dintre alegători s-au prezentat la vot până la ora 10,00
» Prezenţa la vot până la ora 10.00 a fost de 4,87%
» Timiş: Puseu hipertensiv în secţia unde a votat ministrul
» Rodica Nassar: Votez pentru o echipă puternică în sectorul 2
» Sergiu Nicolaescu doreşte un Parlament care să muncească
» Theodorescu: Votul meu a mers spre un candidat pe care-l prefer
» Preşedinte de secţie de votare minor
» Sulfina Barbu: Am votat pentru oameni cu experienţă
» Suceava: Deputatul Mirela Adomnicăi a votat pentru reforma clasei politice

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox