Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Dolj:PSD cere BEJ să dea jos un banner al PD-L
Stire din Alegeri 2008 publicata in 13 Nov 2008.

PSD Dolj a solicitat Biroului Electoral Judeţean să oblige PD-L să dea jos un banner electoral amplasat pe un bloc, pe motiv că ‘lezează imaginea PSD şi a preşedintelui social democrat, Mircea Geoană’. Prin mesajul adresat alegătorilor – ‘Te-ai săturat de guvernarea Tări-Geoană? Spune STOP PNL-PSD!’, pesediştii susţin că bannerul induce în eroare electoratul, insinuând faptul că, în acest moment, la guvernare nu s-ar afla doar PNL, ci şi PSD, ‘fapt cu totul neadevărat şi defăimător’.

În contestaţia depusă, miercuri, la BEJ Dolj, semnată de preşedintele organizaţiei judeţene, Ion Prioteasa, social democraţii susţin că ‘în realitate nu există nici un guvern format sau condus împreună de Călin Popescu-Tăriceanu şi de Mircea Geoană, lucru ce ne îndreptăţeşte să considerăm că informaţia înscrisă în bannerul PD-L este afişată în mod tendenţios şi cu scopul de a aduce la cunoştinţa alegătorilor un fapt mincinos, pentru a câştiga în mod ruşinos anumite voturi, bazate pe o imagine negativă, falsă a PSD. De asemenea, dezinformarea este şi mai gravă ţinând cont de faptul că Mircea Geoană este şi candidat pentru Senat din partea PSD în circumscripţia electorală nr.17 Dolj’.

Social-democraţii susţin că sunt ‘în situaţia în care campania electorală nu se desfăşoară corect din partea PD-L şi împiedică desfăşurarea corectă a campaniei electorale a PSD, prin încălcarea deontologiei electorale’, fapt ce contravine prevederilor legii privind alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului.

În consecinţă, au cerut BEJ Dolj să dispună demontarea bannerului care conţine informaţii defăimătoare la adresa PSD şi a candidatului acestui partid pentru Senat în judeţul Dolj, Mircea Geoană.

Rompres

px
px

Etichete: , , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Cluj: UDMR îi va duce pe studenţi cu autobuzul la vot
Stirea urmatoare: Mureş: Premierul, în vizită la Ogra, Band şi Sărmaşu »
px

Stiri Asemanatoare

» Stolojan: PSD s-a inspirat cu pasiune din Programul PD-L
» BEC: Materialele electorale ale PSD+PC cu candidaţii PD-L nu sunt interzise
» Olt: Banner PD-L smuls de simpatizanţii PSD
» Olt: Pod la Coloneşti inaugurat de candidaţi ai PD-L
» Theodor Stolojan: ‘Geoană lansează tiribombe’
» Dolj:PD-L obligat de BEJ să înlăture un mash
» PD-L a depus plângere la BEM împotriva PSD şi PC
» Cluj: Preşedinţii PD-L şi PNL s-au salutat
» Vadim: PSD Titel Petrescu îndeamnă la vot pro-PRM
» Oprişan:Facem 10.000 de apartamente, dacă PSD ajunge la guvernare

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox