Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Olt: Şoferul caravanei PD-L a fost agresat la Şerbăneşti
Stire din Alegeri 2008 publicata in 15 Nov 2008.

Candidatul PD-L pentru Camera Deputaţilor în colegiul 3 Piatra Olt, Ana Anghel, a anunţat că sâmbătă şoferul caravanei partidului a fost agresat de simpatizanţii PSD în faţa Primăriei comunei Şerbăneşti.

Despre incident a fost sesizată şi poliţia, care a început cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi lovire. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Claudia Radu, a precizat că sâmbătă Ana Anghel a sesizat la 112 incidentul electoral de la Şerbăneşti. Potrivit sesizării, Daniel P., de 33 ani, din municipiul Slatina, şoferul unei maşini-caravană a PD-L, în timp ce efectua propagandă electorală pe raza comunei Şerbăneşti, în faţa primăriei, a fost agresat de simpatizanţi ai altui partid politic.

‘Din primele verificări, a rezultat că Daniel P. se deplasa cu un autoturism marca ‘Dacia 1310′, inscripţionat cu însemnele partidului din care face parte, iar în faţa Primăriei din comuna Şerbăneşti, unde erau adunate mai multe persoane, a fost lovit în zona feţei, pe geamul de la autoturism, care era coborât. De asemenea, acesta declară că persoanele respective au avariat şi autoturismul cu care se deplasa’, a declarat Claudia Radu.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, acţionându-se în vederea identificării autorilor şi tragerii la răspundere penală a acestora.

Candidatul PD-L Ana Anghel a relatat despre acelaşi incident, spunând că agresiunile s-au petrecut în timp ce se afla la Şerbăneşti, în târgul săptămânal, pentru a-şi face campanie electorală. ‘În târg a apărut un grup de simpatizanţi ai PSD, aproximativ 60-70 de persoane, care ne-au înconjurat pe mine şi pe cei din echipa mea de campanie, au început să ne jignească, să huiduie, dar noi i-am ignorat ca să nu degenereze într-un conflict. Din târg noi am plecat în restul comunei pentru a vorbi cu oamenii şi când am ajuns în faţa primăriei, persoane din grupul de simpatizanţi PSD care ne urmăreau încă de la plecarea din târg, au început să lovească cu picioarele în caravană. Atunci, şoferul a coborât geamul încercând să le spună să se liniştească dar imediat a fost lovit în faţă’, a spus Ana Anghel.

Incidentele electorale au fost frecvente în judeţul Olt, unde sunt în curs de desfăşurare cinci anchete în cazuri de loviri şi distrugere, protagoniştii acestora fiind membri sau simpatizanţi ai PSD şi PD-L.

Agerpres

px
px

Etichete: , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Botoşani: Marş al tăcerii împotriva violenţei organizat de PD-L
Stirea urmatoare: Campanie electorală oltenească: Bulă contra Corleone, la Scorniceşti »
px

Stiri Asemanatoare

» Olt: Banner PD-L smuls de simpatizanţii PSD
» Olt: Candidat PD-L acuzat de discriminare
» Olt: Pod la Coloneşti inaugurat de candidaţi ai PD-L
» Olt: Sancţionaţi că au scris pe stradă PD-L
» Cluj: Preşedinţii PD-L şi PNL s-au salutat
» Stolojan: PSD s-a inspirat cu pasiune din Programul PD-L
» Candidatul PD-L Ioan Talpeş a împărţit flori alegătoarelor
» BEC: Materialele electorale ale PSD+PC cu candidaţii PD-L nu sunt interzise
» Constanţa: O echipă de campanie a PD-L a fost agresată
» Boc: Prima zăpadă, norocoasă pentru PD-L

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox