Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Voiculescu pledează pentru un stat puternic
Stire din Alegeri 2008 publicata in 10 Nov 2008.

România are nevoie, în următorii patru ani, de un stat puternic care să corecteze dezechilibrele economice şi să apere veniturile oamenilor, a declarat, luni, preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

‘Guvernul a acţionat bazându-se pe o filosofie economică total inadecvată momentului de criză – un stat minimal, indiferent la problemele societăţii, care lasă piaţa să-şi facă de cap şi care lasă oamenii să se descurce singuri în faţa unor dezechilibre economice’, a spus Voiculescu, referindu-se la maniera în care guvernarea liberală a răspuns la efectele crizei economice.

Obiectivul cel mai important al Alianţei PSD+PC este să ofere soluţii la criza economică prin transformarea statului din actor indiferent la problemele societăţii, într-un participant atent la problemele sociale, a afirmat Voiculescu, citat de Biroul de presă al PC. El susţine că este nevoie de un stat autoritar, care să intervină ferm în economie pentru a ajuta păstrarea locurilor de muncă şi a proteja veniturile păturilor sociale cele mai vulnerabile.

‘Este nevoie de stabilitate şi de linişte politică ca să poată fi atrase fondurile europene – cea mai importantă resursă pentru apărarea echilibrului economic şi conservarea unui nivel de trai decent pe termen lung. Este nevoie de o creştere economică bazată pe producţie, nu pe consum’, a susţinut Dan Voiculescu.

Potrivit liderului conservator, dezechilibrele economice de acum nu pot fi corectate decât de o forţă politică de centru-stânga. ‘Guvernarea de dreapta, guvernarea Alianţei DA s-a dovedit incapabilă să facă toate aceste lucruri’, a adăugat el.

Agerpres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Vrancea: PD-L depune plângere penală împotriva preşedintelui ATOP
Stirea urmatoare: Băsescu: Campania electorală, dominată de probleme neesenţiale »
px

Stiri Asemanatoare

» Prahova: Preşedinţi de secţii, acuzaţi de abuz în funcţie
» Alba: SMS-uri electorale
» Începe votul în SUA şi Canada
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Galaţi: Ambulanţa a intervenit la două secţii de votare
» Gorj: Centenarii gorjeni şi-au exercitat dreptul la vot
» Vrancea: Modele de buletine de vot, găsite într-o maşină
» CV Tudor: Parlamentul n-o să reziste până la Paşte
» Adriean Videanu a votat pentru o clasă politică nouă
» Chişinău: Zeci de români nemulţumiţi că nu pot vota în Republica Moldova

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox