Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Caraş-Severin: Un mort şi un grav rănit, la Campionatul Naţional de Automobilism
Stire din Auto publicata in 07 Jul 2008.

Pilotul Laurenţiu Moldovan, în vârstă de 75 de ani, a decedat, după ce a ieşit în decor şi s-a lovit de un plop, duminică, în timpul Campionatului Naţional de Automobilism Viteză în Coastă pe Traseu Montan, desfăşurat la Reşiţa, transmite corespondentul ROMPRES.
Acesta a încetat din viaţă la spitalul din Reşiţa, în urma gravelor leziuni provocate de accident, respectiv, leziuni ale plămânilor (hemoragie), multiple fisuri la coaste, fracturi multiple la picioare.
Tristul eveniment a avut loc la circa 200 metri de cartierul reşiţean Doman, în timpul manşei de cronometrare. Impactul a fost însă foarte mare, având în vedere că atât motorul maşinii, cât şi cadrul acesteia au fost aruncate la circa 30 metri distanţă.
De asemenea, un alt pilot, din Timişoara, a ieşit în decor, în aceeaşi zi. Marius Vasilescu a suferit câteva fracturi ale costelor şi membrelor, dar, se pare că este, în prezent, în afara oricărui pericol.
Etapa a opta s-a oprit o dată cu desfăşurarea acestor evenimente, clasamentul urmând să fie stabilit de prima manşă de concurs.
Întrecerile etapelor a VII-a şi a VIII-a ale Campionatului Naţional de Automobilism Viteză în coastă s-au desfăşurat începând de vineri, 4 iulie şi până duminică, pe tradiţionalul traseu din Valea Domanului din Reşiţa.

Susra: ROMPRES

px
px

Etichete: , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « PD-L nu vrea alianţă electorală cu PSD şi PNL
Stirea urmatoare: Ministrul Korodi conduce a treia maşină ecologică »
px

Stiri Asemanatoare

» Jim Carrey, mort după soţie
» Doi români împuşcaţi grav în Spania
» Ofiţer român rănit în Afganistan
» Mircea Stănescu a fost găsit mort
» Militar român rănit în Afganistan
» Mureş: Grav accident rutier la Chendu

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox