Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A spus că este Nadia Constantinescu, ca să obţină bani de la Lukoil
Stire din Bizar publicata in 08 Feb 2008.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din judeţul Caraş-Severin, care reuşise să obţină, în urmă cu o săptămână, prin înşelăciune, 1.000 de euro de la compania Lukoil, a fost reţinut, vineri, de poliţiştii din sectorul 1, în timp ce primea de la reprezentanţii aceleiaşi firme încă 3.000 de euro.
“În urmă cu o săptămână, Romi Varga, dându-se la telefon drept Nadia Constantinescu, soţia fostului preşedinte al României Emil Constantinescu, a sunat la vicepreşedintele companiei Lukoil, de la Moscova, care lucrase în România, şi i-a solicitat o sponsorizare pentru fundaţia sa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.
Potrivit acestuia, vicepreşedintele Lukoil a decis să acorde un ajutor în valoare de 4.000 de euro. În acest scop, a luat legătura cu reprezentanţa Lukoil de la Bucureşti, care i-a dat bărbatului în cauză 1.000 de euro, urmând ca, ulterior, să-i ofere şi restul banilor.
Escrocul, care avea interdicţie de a intra în Capitală până în 2010, pentru acelaşi tip de fapte, este cercetat penal pentru înşelăciune.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Reducerea TVA, măsură populistă
Stirea urmatoare: Trei bloguri vor fi transformate în piese de teatru »
px

Stiri Asemanatoare

» Escroci imobi liari, reţinuţi de autorităţi
» Escrocii romani i-au facut buletin lui Robert de Niro
» Escroci prin internet, prinşi de poliţişti
» Înşelătoriile pe telefonul mobil iau amploare
» In SUA, un cersetor face 6.000 $ pe luna
» Emisiunile de televiziune bune cresc pofta de mancare
» Ce dotati sunt!

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox