Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Are interzis la “Dansez pentru tine”
Stire din Cultura si Media publicata in 22 Apr 2009.

Cantaretul are, de mai bine de o luna, o relatie cu Roxana, una dintre fetele din echipa de productie a emisiunii “Dansez pentru tine”. In aceste conditii participarea lui la show in calitate de concurent este respinsa de regulament, considerandu-se ca ar putea fi favorizat.

Matteo nu a pierdut timpul! Imediat dupa despartirea de Iulia, femeia care i-a tinut de urat dupa ce el si Delia Matache au decis sa puna capat relatiei de doi ani, cantaretul a sarit in bratele Roxanei. Noua iubita a lui Matteo lucreaza la Pro TV, in echipa de productie a show-ului “Dansez pentru tine”, si a acceptat sa devina partenera lui in urma cu mai bine de o luna. Cei doi s-au cunoscut, culmea!, in culisele competitiei, in perioada in care Matteo venea sa o sustina pe Delia, care concura la vremea aceea pe ringul de dans de la Buftea. De atunci cantaretul si producatoarea nu s-au mai intalnit, pana recent, cand sincronizarea a fost perfecta. Matteo abia se despartise de Iulia, iar Roxana era singura de ceva vreme. S-au revazut, s-au placut si au decis sa devina un cuplu. Nu a trecut mult si s-au mutat impreuna in apartamentul cu patru camere pe care Matteo il are in buricul Capitalei, iar lucrurile par sa mearga foarte bine.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Moni Columbeanu isi terorizeaza ajutoarele
Stirea urmatoare: Au pus mana pe filmul cu Mihaela Radulescu »
px

Stiri Asemanatoare

» Minculescu are interzis la mâncarea de Paşte
» Lindsay Lohan are interzis la bărbaţi
» Monica Columbeanu vine la «Dansez pentru tine»

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox