Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Artişti români la Gala UNICEF
Stire din Cultura si Media publicata in 10 May 2008.

Marcel Pavel, Angela Similea, Damian & Brothers, Alex, Sofia Vicoveanca şi Luminiţa Dobrescu sunt câţiva dintre artiştii care vor participa, sâmbătă seara, la cea de-a doua ediţie a Galei UNICEF, transmisă în direct de TVR 1.
La eveniment, desfăşurat pe durata a patru ore şi prezentat de Andreea Marin Bănică în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF în România, alături de Cristian Ţopescu, invitata specială este cunoscuta interpretă Nana Mouskouri, care a decis să susţină teledonul pentru strângerea de fonduri în beneficiul copiilor din România în calitate de Ambasador Internaţional al Bunăvoinţei pentru UNICEF.
”Datorită talentului ei de a vorbi şi cânta în engleză, franceză, germană, greacă, italiană şi spaniolă, Nana Mouskouri este purtătorul de cuvânt ideal pentru UNICEF, iar ea a profitat de orice ocazie pentru a promova drepturile copiilor, atât în timpul vizitelor sale în locaţii asistate de UNICEF, cât şi în timpul concertelor. În calitate de Ambasador ai Bunăvoinţei, Nana Mouskouri a promovat neîncetat acţiunile de strângere de fonduri şi conştientizare ale UNICEF”, în arată într-un comunicat al UNICEF.
Odată cu acest eveniment, Andreea Marin Bănică revine la TVR1, după o absenţă de câteva luni. Ea a anunţat în mai multe rânduri că 2007 va fi ultimul an când prezintă emisiunea “Surprize, Surprize”, un program care s-a difuzat timp de opt ani la TVR 1, din 1999 până în 2007.
Prima ediţie a Galei UNICEF, organizate de TVR şi UNICEF, a avut loc anul trecut pe 17 februarie şi a fost prezentată de Andreea Marin Bănică, alături de Cătălin Măruţă şi Gabriel Coveşeanu. Cu prilejul acestui eveniment, (la care au fost prezenţi preşedintele Traian Băsescu, premierul Călin Popescu-Tăriceanu, foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, miniştri, politicieni, sportivi, oameni de afaceri, interpreţi de muzică, creatori de modă, actori şi jurnalişti) în mai puţin de patru ore, au fost colectate donaţii de peste 650 000 de euro.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Campanie a Asociaţiei Motocicliştilor din România
Stirea urmatoare: George Becali, urmărit penal de DNA pentru dare de mită »
px

Stiri Asemanatoare

» Donaţii de aproximativ 250.000 de euro la Gala UNICEF
» Goran Bregović va cânta la finala Eurovision
» UNICEF face apel la 1 miliard de dolari pentru ajutoare de urgenţă în 2009
» Posturile locale de radio şi TV cer candidaţilor între 3 lei şi 5.000 de euro
» Gheorghe Hagi, numit Amabasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF
» În cursa pentru Emmy
» Johnny Depp va fi Pălărierul Nebun
» Mariana Nicolesco, contestată
» Ne ducem la Oscar cu „Restul e tăcere”
» ‘Lear’ în regia lui Andrei Şerban

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox