Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Kylie Minogue a adus la Bucureşti muzică de calitate şi multă strălucire
Stire din Cultura si Media publicata in 19 May 2008.

Celebra cântăreaţă australiană a susţinut, sâmbătă seară, un megaconcert, care i-a impresionat pe cei aproximativ 20.000 de spectatori aflaţi pe Stadionul Cotroceni din Bucureşti, prin lumină, culoare şi muzică de calitate.
Puţin înainte de ora 21,00, pe scenă a urcat band-ul, după care a urcat şi diva pop, îmbrăcată într-o rochie mov, creaţie Jean Paul Gaultier, în concertul de la Bucureşti artista având şapte astfel de ţinute. În aplauzele miilor de fani extaziaţi că şi-au văzut idolul după câteva ore bune de aşteptare, Kylie a deschis concertul cu melodia “Speakerphone”.
”Bună seara! Cum te simţi Bucureşti? Sunteţi pregătiţi?” şi-a întrebat Kylie publicul şi-a trecut la a doua piesă, o melodie foarte cunoscută din anul 2000 – “Can’t Get You Out Of My Head”, la care tot stadionul avea mâinile sus şi cânta împreună cu ea.
A urmat un cântec nou – ”Ruffle My Feathers” – după care aceasta şi-a salutat din nou fanii, de această dată în limba română, lucru care a strârnit bucuria celor prezenţi, acesştia aplaudând frenetic şi strigându-i numele.
Kylie a cântat apoi melodia “Spinning Around”, după care a plecat câteva momente de pe scenă, pentru a reveni îmbrăcată într-o ţinută sport, cu genunchiere şi cotiere, o ţinută asemănătoare cu aceea a unui jucător de fotbal american. În această ţinută, artista a dansat şi a cântat alături de dansatorii săi, îmbrăcaţi şi ei într-o ţinută asemănătoare cu a sa, piesa ”Wow”.
”Slow” a fost următoarea melodie cu care Kylie şi-a încântat audienţa, îmbrăcată într-o rochie roşie, strălucitoare, marca Jean Paul Gaultier.
“Cum vă simţiţi? Sunteţi o audienţă minunată!”, a spus Kylie, continuându-şi concertul cu melodia “Two Hearts”, la care lumea prezentă pe stadion a dansat şi a cântat în acelaşi timp cu artista.
“Beach Party” s-a numit următoarea temă pe care cântăreaţa a pus-o în scenă, dansatorii săi apărând pe scenă îmbrăcaţi în marinar, iar ea într-o rochie sclipitoare de culoare bleumarin, cu gulerul alb, moment în care scena a fost cuprinsă de un aer de carnaval perfect pentru a face trecerea la celebrul cover ”Copacabana” .
Au urmat apoi câteva piese mai lente, printre care şi “I Belive In You”, la care cântăreaţa a apărut într-o superbă rochie de culoare albastră.
Un alt act din grandiosul său spectacol a transformat scena într-o imensă sală de bal, unde dansatorii lui Kylie executau cu delicateţe paşi de vals, artista făcându-şi apariţia îmbrăcată cu un frac negru, pantaloni de culoare albă şi cizme lungi negre. Prin această temă, Kylie a adus publicului de la Bucureşti melodia “On A Night Like This”, spectatorii cântând odată cu ea.
“Să ne calmăm pentru câteva secunde şi să ne întoarcem înapoi în timp”, a spus artista, începând să fredoneze, alături de cele două backing vocals, melodia lansată în anii ‘90 “Step Back In Time”.
A urmat şi cel mai nou hit al său, “In My Arms”, la care publicul a cântat şi dansat alături de ea.
După acest moment, Kylie şi-a prezentat formaţia, a mulţumit publicului pentru atmosfera desosebită şi a părăsit scena.
Spectatorii au rămas totuşi cu ochii aţintiţi spre scenă, în speranţa că diva pop va reveni. Aşteptarea nu le-a fost deşartă, pentru că aceasta, ca un adevărat star care se respectă, a revenit oferindu-le fanilor o ploaie de confetii şi încă trei melodii, dintre care nu a putut lipsi “I Should Be So Lucky” sau “Love At First Sight”.
Publicul extaziat a cântat şi dansat împreună cu ea, aducându-şi aminte de ritmurile anilor ‘80 – ‘90.
La sfârşit, Kylie a mulţumit publicului prezent şi a părăsit scena, ‘’sperând să îşi revadă fanii din România în curând”.
Au fost aproximtiv două ore de muzică bună, de super spectacol, în care diva australiană şi-a impresionat publicul prin talent şi strălucire.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Radioul Public va inaugura un nou post de ştiri
Stirea urmatoare: Centru de diagnosticare cu pozitroni, la Oradea »
px

Stiri Asemanatoare

» Kylie Minogue vrea şapte camere de garderobă, cu pereţi de oglinzi
» Julio Iglesias va cânta în România cu Costel Busuioc
» Noi nume confirmate pentru Creamfields Romania 2008
» Alanis Morissette concertează în România pe 4 iulie
» 10.000 de bilete vândute în cinci zile la concertul Metallica
» Metallica va concerta, pe 23 iulie, la Bucureşti
» Def Leppard şi Whitesnake concertează în România
» Cypress Hill concertează la B’Estfest
» Leonard Cohen în concert la Bucureşti
» Whitesnake şi Def Leppard cântă la Bucureşti, pe 8 iulie

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox