Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Mama Natura a trecut la Observator
Stire din Cultura si Media publicata in 16 Apr 2009.

Dupa o pauza de cateva luni, in care a stat departe de micul ecran, Roxana Ionescu, alias Mama Natura, se pregateste sa revina cu forte proaspete “pe sticla”, chiar in prima zi de Paste. Dupa un casting sever, blonda a castigat postul de prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul editiilor Observator, de la orele 19.00, respectiv 23.00.
Roxana Ionescu le va spune telespectatorilor Antenei 1 noutatile despre vreme. Dupa debutul de bomba sexy, de acum cativa ani, in emisiunea lui Dan Negru si emisiunile cu copii “Vreau sa fiu vedeta”, Roxana s-a alaturat echipei de la Observator. Din 19 aprilie, de luni pana vineri, la Observatorul de 19.00, si de de luni pana joi la Observatorul de la 23.00, ea va prezenta rubrica Meteo. “Nu m-as fi gandit niciodata ca as putea sa fac parte din echipa de profesionisti a stirilor Antenei 1, dar am avut sansa sa fiu chemata la casting si sa castig acest post. N-a fost usor, nici cand am dat proba, dar nici dupa aceea si nu neaparat din cauza lectiilor de dictie, de geografie si meteorologie, ci… a prompterului, de pe care, in primele zile, nu credeam sa invat sa citesc vreodata.

Pe larg:Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Scandal sexual la Manastirea Bucium
Stirea urmatoare: Ea va canta pe Broadway, el va prezenta o colectie »
px

Stiri Asemanatoare

» Gabi Cristea a trecut la regim dupa ce a aflat ca i se spune “Pufoasa”
» A trecut la cupa C
» Lindsay a trecut de la femei la barbati
» Irinel Columbeanu a trecut la «maşină de criză»

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox