Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Gabi Cristea a trecut la regim dupa ce a aflat ca i se spune “Pufoasa”
Stire din Showbiz publicata in 05 Jun 2009.

Prezentatoarea reality-show-ului “Nora pentru mama” s-a decis sa scape de surplusul de kilograme cu ajutorul unei diete pe baza de lichide.
De cand i-a ajuns la urechi ca este supranumita “Pufoasa” pe platourile de filmare de la Stefanesti, Gabi Cristea nu mai are liniste. Si tot de atunci, s-a decis sa se apuce de o cura de slabire miraculoasa, care pe langa pierderea in kilograme mai are un beneficiu – curata organismul de toxine si il revitalizeaza. “Secretul meu sta in apa. In fiecare dimineata, pe stomacul gol, beau un pahar de apa plata. In a doua zi, doua si tot asa pana la opt, apoi descresc. Carne mananc doar o data pe saptamana, in rest ma alimentez cu legume si fructe si multe sucuri de fructe combinate”, ne-a povestit vedeta Kanal D. Desi a reusit sa piarda cativa centimetri si chiar a primit complimente in ultimul timp, bruneta nu stie exact cate kilograme a slabit in cele patru saptamani de dieta.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Milionar dupa moarte
Stirea urmatoare: Lazarus, amendat de Politia Rutiera »
px

Stiri Asemanatoare

» A trecut la cupa C
» Lindsay a trecut de la femei la barbati
» Irinel Columbeanu a trecut la «maşină de criză»
» Mama Natura a trecut la Observator
» Gabi Cristea canta muzica lautareasca

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox