Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Maruta va asista la “nasterea” unei vedete
Stire din Cultura si Media publicata in 01 May 2009.

Concursul pentru alegerea “Fetei de 10″ de la Pro Cinema, cea care prezinta in cursul saptamanii “Filmul de 10″, a intrat in linie dreapta. Denis Stefan si George Vintila au fost desemnati sa faca parte din juriul concursului, in cadrul careia se va alege noua vedeta Pro Cinema. Ca sa le ajute pe concurente sa treaca cu bine de probele decisive si sa nu aiba trac, Catalin Maruta s-a hotarat sa prezinte evenimentul, care va avea loc duminica 10 mai, si sa le dea o mana de ajutor celor 12 finaliste.
Dupa o cursa stransa si o semifinala fara precedent care a tinut cu sufletul la gura, luni de zile, concurentele inscrise in concursul “Fata de 10″, Pro Cinema se pregateste sa-si aleaga noua vedeta. Actorul Denis Stefan, interpretul lui Medalion Fieraru din telenovela “Regina”, DJ-ul Pro FM George Vintila, directorul de casting Roxana Crisan si producatorul Anelise Salan vor hotari care fata, dintre cele 12 finaliste, intruneste toate calitatile necesare “Fetei de 10″, cea care in fiecare zi, de luni pana vineri, va prezenta cel mai bun film al zilei de la Pro Cinema -”Filmul de 10″.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Vrea de la stat 9 milioane € pentru un bordel
Stirea urmatoare: Agatata in parcarea discotecii la 4 dimineata »
px

Stiri Asemanatoare

» Maruta ciocneste oua cu Al Bano

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox