Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Agatata in parcarea discotecii la 4 dimineata
Stire din Diverse publicata in 01 May 2009.

In urma cu o saptamana, respectiv, vineri 24 aprilie, Rita Muresan a avut mare chef de distractie. Creatoarea de moda si-a sunat o prietena fara responsabilitati familiale si a luat-o cu ea in clubul Fratelli. La plecare, pe cand se crapa de ziua, dupa o noapte “furtunoasa”, Rita a fost agatata in parcare de un tanar care ii facea insistent avansuri.
Dupa divortul de omul de afaceri Nelu Muresan, Rita nu si-a mai infrant pornirile libertine, facandu-si de cap ori de cate ori prindea ocazia. Iesirile repetate in cluburile de noapte, relatiile pasagere si statutul ei de vedeta au facut din creatoarea de moda tinta aventurierilor. Cu multa pofta de viata, aceasta s-a lasat dusa de val, fara sa tina cont ca acasa are doua fete, destul de mari, care o pot judeca, la o adica, pentru noul ei stil de viata.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Maruta va asista la “nasterea” unei vedete
Stirea urmatoare: Andreea Marin, ignorata in orasul natal »
px

Stiri Asemanatoare

» Eva Longoria, «agăţată» la Saint Tropez

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox