Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Minculescu, operat din nou
Stire din Cultura si Media publicata in 27 Mar 2009.

Solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, a scapat de hopul cel mare. Medicii de la Spitalul Universitar din Regensburg, care au realizat transplantul marti l-au operat ieri pe artist. Diferenta de marime dintre ficatul extirpat si organul primit de la sotia sa a dus catre o noua interventie.
Specialistii au facut un artificiu pentru mentinerea ficatului transplantat in pozitia corecta, tinand cont ca interpretului avea un volum de peste 20 de litri si portiunea donata de sotie era de numai 70 de mililitri. Exista o discordanta ramasa in spatiul din jurul ficatului liber. Conform medicilor germani, din cauza pericolului ca vasele sa se ocluzeze, a fost necesar sa se tamponeze zona si sa se pozitioneze ficatul, cel putin in primele zile, intr-o situatie stabila incat sa nu compromita vascularizatia. Interventia de ieri a fost o reusita, evolutia postoperatorie fiind buna.
Minculescu a scapat de ficatul polichistic a carui greutate ajunsese la 20 de kilograme, spre deosebire de unul normal, care cantareste aproximativ doua kilograme. Daca sotia va fi externata in aproximativ doua saptamani, Cristi ar mai putea ramane in spital pentru recuperare.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Roxana Ungureanu o vrea goala pe Daniela Crudu
Stirea urmatoare: Diana Ross a împlinit 65 de ani »
px

Stiri Asemanatoare

» Huidu, din nou tătic
» Minculescu a revenit pe scenă cu imnul Craiovei
» Minculescu a înfiat gemenii soţiei sale
» Operat pe creier cu bormasina
» Minculescu revine pe scenă în iulie
» Sienna Miller iubeşte din nou
» Madonna, se mărită din nou
» Daniela Crudu a comis-o din nou
» Minculescu are interzis la mâncarea de Paşte
» Heidi Klum, din nou gravidă

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox