Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Operat pe creier cu bormasina
Stire din Diverse publicata in 21 May 2009.

Un medic din Australia a salvat viata unui baiat in varsta de 13 ani, gaurindu-i craniul cu o bormasina dupa ce acesta a avut un accident cu bicicleta, cazand si lovindu-se grav la cap. Nicholas Rossi, din oraselul Maryborough, nu purta casca atunci cand a cazut de pe bicicleta, motiv pentru care a fost inconstient cateva secunde, dupa care si-a revenit, sustinand ca se simte bine. Inspirata, mama sa a decis totusi sa-si duca fiul la un dispensar. Acolo, baiatul a inceput sa aiba convulsii si si-a pierdut din nou cunostinta. Medicul Rob Carson si-a dat seama ca baietelul facuse hemoragie cerebrala.
Constient ca baiatul mai are doar cateva minute de trait, medicul a intervenit rapid. Cum nu avea ustensilele necesare unei operatii pe creier, el a folosit o bormasina din atelierul cabinetului si apoi, sub indrumarea telefonica a unui neurochirurg, i-a perforat craniul baiatului, dupa care a folosit un tub de drenaj pentru a elimina cheagul. In prezent baiatul este in afara oricarui pericol.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Madalin Voicu si-a scos bebelusul la cafenea
Stirea urmatoare: A slăbit 25 de kilograme prin hipnoză »
px

Stiri Asemanatoare

» Minculescu, operat din nou

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox