Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Patruleasa isi cauta de lucru pe la USILE Televiziunilor
Stire din Cultura si Media publicata in 08 Apr 2009.

Fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 si-a planuit plecarea. Cu aproape doua saptamani inainte de a-si da demisia din Baneasa bruneta a facut o vizita in Politehnica.

Decizia de a rupe contractul cu postul Antena 1 i-a apartinut intr-o masura destul de mare Simonei Patruleasa. Presiunea care se punea in ultimul timp pe umerii sai, in special prin prisma conflictelor cu colegii a caror protagonista a fost, a erodat rabdarea brunetei. Intr-un moment de tensiune aceasta si-a depus demisia, chiar daca dupa plecarea de la Antena 1 a ramas pe drumuri. Si totusi planul nu era acesta. Se pare ca, inainte de a demisiona, bruneta a incercat, fara prea mult succes, sa-si gaseasca un alt loc de munca unde sa se transfere fara sa fie nevoita sa faca o pauza prea lunga. Printre optiunile sale s-a numarat si televiziunea fratilor Micula, la usa careia a batut cu ceva timp inainte de a-si prezenta demisia de la Antena 1. In urma cu aproape doua saptamani Simona Patruleasa a fost vazuta intrand in sediul postului National TV, in parcul Politehnicii, iar vizita ei s-a repetat. Potrivit surselor din interiorul televiziunii, aceasta a avut o discutie de principiu cu bosii de acolo, din care a reiesit ca este dispusa chiar sa se reprofileze pe divertisment. Tratativele nu au avut insa niciun rezultat concret, potentiala colaborare ramanand suspendata.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Lucreaza cu producatorul lui J.Lo
Stirea urmatoare: Adrian Minune a dat autografe dupa un accident rutier »
px

Stiri Asemanatoare

» Minodora îşi caută haine XXL în Mamaia
» Naomi isi cauta iubit cu studii superioare
» Pătruleasa şi-a donat rochia de mireasă
» Pătruleasa a primit pachet la autogara Militari!
» Sexy-braileanca isi cauta iubit printr-o agentie XXX
» Pătruleasa, forţată să demisioneze de la Antenă
» Patruleasa isi faulteaza colegele

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox